Cvičení online

Cvičení online

Cvič online z pohodlí domova podle nejlepších trenérek v Česku a na Slovensku. Máme pro tebe stovky cvičebních videí, které tě dostanou do formy rychle a snadno. Získat postavu snů nebylo nikdy jednodušší…

JDU CVIČIT

Dá se cvičením online zhubnout a vypracovat postava?

Nemusíš chodit do fitka, abys zhubla a zformovala sis postavu. S námi to zvládneš i z pohodlí domova. Ve VIP Programu pro tebe máme tréninky, při kterých si dáš pořádně do těla. Nemusíš se bát, že by tyto tréninky nebyly dostatečně intenzivní a náročné… i v domácích podmínkách si můžeš pořádně máknout.

Spalovačky ti hravě nahradí skupinové lekce ve fitku. Naše trenérky tě ve videích budou povzbuzovat a hecovat, abys ze sebe dostala co nejvíc! Výhodou ale zůstává, že nemusíš nikam jezdit, nemusíš se rezervovat, ohlížet se na jiné lidi a řešit, jak při tom vypadáš…

Tréninky zaměřené na problematické partie ti pak mohou vytvarovat postavičku. Chceš břišáky? Upeč si s námi pekáč buchet u těch nejlepších cviků na břicho. Natáčíme ale i videa na nohy, zadek, záda, ramena i paže. Procvičíš celé tělo.

Jsi zvyklá cvičit se zátěží? Ve VIP Programu najdeš jak tréninky s vlastní vahou (bez pomůcek), tak i cvičení s kettlebellem, odporovými gumami, míčem a činkami. Na své si přijde každá milovnice fitness.


cvičení na doma

Jaké jsou hlavní výhody cvičení online?

- Nemusíš přemýšlet co a jak cvičit.

- Máme pro tebe tréninkové plány ZDARMA.

- Můžeš střídat aktivity, jak se ti zlíbí (zumba, jóga, kardio kickbox, tanec, spalovačky, posilování…)

- Vyhneš se přecpanému fitku.

- Pokud jsi stydlivá, nemusíš alespoň cvičit mezi lidmi.

- Nemusíš se starat o to, jak při online cvičení vypadáš.

- Ušetříš peníze.

- Ušetříš čas s dojížděním.

- Trenérky ti online ukážou správnou techniku.

- Můžeš cvičit online kdykoliv bez ohledu na otevírací dobu fitka.

- Cvičit můžeš odkudkoliv – na dovolené, při pauze v práci, doma v obýváku… Potřebuješ jen mobil, tablet nebo počítač.

- Ideální cvičení pro maminky na mateřské a věčně zaneprázdněné pracující lidi.

- Máme online cvičení pro všechny! Na všechny partie, s pomůckami i bez, s různými trenérkami, krátká i dlouhá videa… Vybere si každý.


Online cvičení

Nejlepší tréninky pro domácí cvičení

Pokud chceš redukovat tuk, formovat postavu a zlepšovat fyzičku, nejideálnější volbou je kombinace kardia a posilování. Střídej aktivity a makej na celé tělo.

1. Tréninkové plány pro domácí cvičení

Cvičit můžeš podle tréninkových plánů a výzev. Některé jsou zaměřené na celé tělo, jiné na konkrétní partie. Například taková výzva Sexy bříško za 6 týdnů obsahuje nejen efektivní cviky, ale také ukázkový jídelníček.

Cvičení podle tréninkového plánu má tu výhodu, že nemusíš přemýšlet co a kdy budeš cvičit. Ušetříš čas i nervy. Necháš se vést k těm nejlepším výsledkům. Plány ti sestavují profesionální trenérky, které zkrátka vědí, jak cvičit, aby všechna ta námaha nepřišla vniveč.

2. Individuální online cvičení

Protože víme, že ne vždy máš času na rozdávání nebo náladu na trénink, který je zrovna napsaný v plánu, natáčíme také krátká stopážní videa.

Hanka Kynychová, Míša Mrázková, Šárka Pokorná a další trenérky pro tebe mají 5minutové, 10minutové, 15minutové nebo i 20minutové tréninky.

Můžeš si tak zamakat jen na partii, na kterou chceš, využít pauzu v práci aktivně, cvičit na mateřské během toho, co dítě spí, seskládat si kompletní trénink podle sebe… Je to jen na tobě.




Cvičení online Hanka Kynychová
Nejprodávanější spalovače
v Československu
Bleskové doručení
do celé Evropy
Nejrůžovější a nejkrásnější balíčky pod sluncem
Nejsme obyčejný e-shop,
jsme holky jako ty