Jde zhubnout bez cvičení?

Jde zhubnout bez cvičení?

Často se nás ptáte, jestli se vůbec dá zhubnout bez cvičení?! Hubnutí je komplexní proces. Je to kombinace stravy, pohybu, spánku, regenerace a psychiky. Jak důležitou roli hraje při hubnutí právě cvičení? Na to se podíváme v tomto článku.

 

Jak opravdu zhubnout

Jediný způsob, jak opravdu zhubnout, je být v kalorickém deficitu. To znamená, že tvůj výdej energie musí být vyšší než příjem. I když máš pocit, že se ti povedlo zhubnout třeba kvůli tomu, že jsi vyřadila pečivo nebo fast food… Vždy to bude o tom, že se snížil tvůj příjem energie, a proto jsi začala redukovat tuk. Nikoliv že by nějaká potravina mohla za přibírání.

 

Chceš podpořit hubnutí a vidět výsledky co nejrychleji? Vsaď na nejoblíbenější spalovače tuků pro ženy. My ti můžeme doporučit balíček Chci zhubnout, odvodnit a nežrat. Tihle pomocníčci nakopnou tvůj metabolismus a tím nastartují spalování tuků. Pojď si pro výsledky!

 

CHCI ZHUBNOUT

 

 Jak zhubnout bez cvičení

Co vše patří do výdeje energie

Výdej energie nezahrnuje jen cílené sportování. Největší složku tvoří bazální metabolický výdej. Tedy energie, která je potřebná jen na to, aby naše tělo a všechny procesy v něm fungovaly tak, jak mají. I kdybys celý den ležela v posteli, tvé tělo bude vydávat energii.

Dále do výdeje řadíme termický efekt jídla, což je energie spotřebovávaná při trávení potravy. A samozřejmě se tam započítává i každý další pohyb, který uděláš. Může to být například práce na počítači, chůze, zahradničení, uklízení…

Pokud celý den sedíš u počítače a pak 45 minut cvičíš, tak nemusíš vydat tolik energie jako někdo, kdo sice cíleně necvičí, ale má fyzicky náročnou práci, kde se celý den přirozeně hýbe.

 

Jak zvýšit svůj výdej energie

A jak zvýšit výdej energie během dne a tím dosáhnout kalorického deficitu? Hýbej se, kdykoliv to jde!

- Choď všude pěšky.

- Při cestě do práce vystup o zastávku dříve z MHD.

- Konec online nakupování, dojdi si do obchodu sama.

- Pracuj na zahradě.

- Běhej za dětmi.

- Vyvenči psa.

- Uklízej, protože i při úklidu se pálí kalorie.

- Vyber si vždy schody před výtahem.

- Začni jezdit do práce nebo do školy na kole.

- Vař a peč… i u toho se člověk zapotí.

- Využij každou volnou chvíli na protažení těla.

 

Cvičení pár minut denně

Cvičení pro zaneprázdněné lidi máme i ve VIP Programu. Nemáš na cvičení čas? I pár minut denně se počítá. Všechno je lepší než nic. My pro tebe máme 5minutové, 10minutové, 15minutové i 20minutové a delší tréninky. Můžeš si namixovat trénink z videí podle sebe nebo si zacvičit ve volné chvíli.

 
Cvičení pár minut denně

Jak cvičit, když nemáš čas?

- Neztrácej čas docházením do fitness centra, cvič online z pohodlí domova.

- Tréninková videa si můžeš pustit na chytrém zařízení kdykoliv a kdekoliv.

- Dej si kratší, ale o to intenzivnější trénink.

- Cvič o pauze, ráno před prací nebo večer po práci.

- Tréninkový plán nebo video s trenérkou ti pomůže cvičit, aniž bys musela zdlouhavě přemýšlet co a jak.

- Když už, tak ať to stojí za to! Dej si pořádně spalovací intervalový trénink a na pomoc si vezmi ještě činky, odporovou gumu nebo kettlebell.

 

Správně nastavený jídelníček

Základem je samozřejmě správně nastavený jídelníček. Chceš si usnadnit cestu za vysněnou postavou? Nech si sestavit jídelníček na míru. Nutriční terapeutka Jana Králová ti řekne, co, jak a kdy jíst, abys skutečně redukovala tuk. Žádné marné pokusy, neúspěšné diety a podobně… pojď na to správně.


zdravý jídelníček

 

Doplňky stravy na podporu hubnutí

Chceš podpořit hubnutí a vidět výsledky co nejrychleji? Vsaď na nejoblíbenější spalovače tuků pro ženy. My ti můžeme doporučit balíček Chci zhubnout, odvodnit a nežrat. Tihle pomocníčci nakopnou tvůj metabolismus a tím nastartují spalování tuků. Pojď si pro výsledky!

 

CHCI ZHUBNOUT


jde zhubnout bez cvičení

Nejprodávanější spalovače
v Československu
Bleskové doručení
do celé Evropy
Nejrůžovější a nejkrásnější balíčky pod sluncem
Nejsme obyčejný e-shop,
jsme holky jako ty