Jak zhubnout bez cvičení

Jak zhubnout bez cvičení

Potřebuješ shodit pár kil, ale cvičení tě nebaví? Máme pro tebe několik super účinných tipů, jak zhubnout i bez cvičení. Neboj, společně to zvládneme.

Stáhni si náš e-booku s krokovací výzvou a hubni tím nejsnadnějším způsobem! Tahle výzva tě dostane do formy i bez cvičení.

Kalorický deficit

Zásadou č. 1 úspěšného hubnutí je kalorický deficit, tedy měla bys více kalorií vydat než přijmout. Do výdeje energie je započítána hodnota tvého bazálního metabolismus (tedy veškerá energie, kterou tvé tělo potřebuje, aby fungovalo, i kdybys jen ležela a nic nedělala), trávení potravy, běžný pohyb během dne (úklid, chůze, práce na počítači…) a cvičení.

Do kalorického příjmu se řadí veškerá energie přijatá ze stravy. V jídelníčku bys neměla vynechávat žádnou makroživinu. Pro tělo jsou důležité jak zdravé tuky, tak komplexní sacharidy a bílkoviny. Kromě toho si pohlídej, abys přijímala i všechny mikroživiny a tvé tělo nestrádalo.

Pokud nevíš, jak jíst, nutriční terapeutka Jana Králová si sestaví jídelníček na míru tvým potřebám. Budeš vědět, co a kdy jíst a budeš mít jistotu, že opravdu zhubneš.

rychlé hubnutí

7 účinných tipů do diety

1) Jez pravidelně vždy ve stejný čas.

2) Pokud ti nestačí 3 hlavní jídla, pak zařaď i svačinky.

3) Mimo hlavní jídla nic neuzobávej a nemlsej.

4) Jez vědomě. Jídlo si užij a pořádně rozžvýkej.

5) Nauč se rozlišovat hlad a chutě.

6) Nemlsej z nudy…

7) Bojuj proti emočnímu přejídání.

Pitný režim

Říká se, že hlad je převlečená žízeň. Někdy stačí jen začít pořádně pít a uvidíš, že to tvé postavě jedině prospěje. Při dehydrataci tělo zadržuje přebytečnou vodu a ty se pak můžeš cítit nafouklá. Pitným režimem máme na mysli samozřejmě čistou vodu, nikoliv přeslazené limonády, kávu či alkohol.

Chůze a hubnutí

Nejlepší a nejpřirozenější způsob, jak se udržet v super kondici, je chůze. Chůze je aktivita, která je vhodná pro všechny. Ať už máš nějaká kila navíc nebo ne, chůze je zdravá a měla by být součástí našich životů. Pusť se námi do krokovací výzvy a zautomatizuj si každodenní chůzi. Jak během dne kroky nasbírat? Máme pro tebe několik tipů, jak krokovat:

- Choď všude pěšky.

- Nákup si neobjednávej, ale dojdi si pro něj.

- Uklízej!

- Dávej si v práci krátké pauzy a jdi se projít (třeba na záchod).

- Vystup o zastávku dříve v MHD.

- Choď po schodech, nejezdi výtahem.

- Používej chytré hodinky, které tě upozorní, že je čas se zvednout a hýbat.

krokování

Přirozený pohyb během dne

Kromě chůze se nasčítá výdej energie i z dalších pohybových aktivit. Jsou to aktivity, u kterých ani nevnímáš, že spaluješ kalorie. Pamatuj, že každý pohyb se počítá! Může to být například:

- Úklid (vysávání, utírání prachu...)

- Práce na zahradě

- Vaření a pečení

- Sex

- Poklepávání nohou během práce na počítači

- Běhání za dítětem, péče o dítě

Dostatek kvalitního spánku

Hubnutí není jen strava a pohyb, důležité je mít zmáknutý také spánek. Pokud budeš mít vše dokonale vyladěné, ale přesto nebudeš hubnout, je možné, že je problém v kvalitě tvého spánku. Řiď se těmito jednoduchými pravidly:

- Před spaním nejez těžká jídla.

- V druhé polovině dne nepij kávu.

- Choď spát vždy ve stejný čas.

- Spi ve vyvětrané místnosti.

- Investuj do kvalitní matrace.

- Před spaním omez modré světlo z monitorů.

- Dej si doplněk stravy na podporu kvalitního spánku Sweet Sleep.

spánek

Eliminace stresu

Je jasné, že míru stresu v našem životě jen stěží dokážeme ovlivnit. Co ale ovlivnit můžeme, je to, jak budeme na stres reagovat. Dopřávej si dostatek času sama pro sebe, nedus v sobě emoce, najdi si kouče nebo psychoterapeuta, zbav se toxických lidí a pamatuj, že pokud nejde o život, pak nejde o nic. Bude na tom záležet i na 10 let? Pokud ne, nemá cenu se tím teď trápit.

Doplňky stravy na podporu hubnutí

Na cestě za vysněnou postavou si můžeš dopomoct doplňky stravy na hubnutí. My můžeme doporučit náš nejprodávanější balíček Chci zhubnout, odvodnit a nežrat. V něm najdeš nejoblíbenější spalovač tuků pro ženy Fat Killer, noční spalovač Night Burner, Carnitin, pomocníčka proti přejídání Hunger Control a přírodní odvodňovač Water Fighter. Právě Water Fighter je super na zbavení se přebytečné vody v těle, tedy i kil. Splaskneš a budeš se cítit jako znovuzrozená.

Chci zhubnout

jak zhubnout

Nejprodávanější spalovače
v Československu
Bleskové doručení
do celé Evropy
Nejrůžovější a nejkrásnější balíčky pod sluncem
Nejsme obyčejný e-shop,
jsme holky jako ty