10 tipů, jak zhubnout co nejrychleji!

10 tipů, jak zhubnout co nejrychleji!

Každá z nás by chtěla výsledky hned. Bohužel mávnutím kouzelného proutku svou vysněnou postavu nezískáš. Budeš muset pořádně makat a zapracovat na sobě a svých návycích. My jsme si pro tebe připravili článek, jak se co nejrychleji dostat do formy. Tady jsou naše osvědčené tipy!

Jak zhubnout rychle?

1. Vykašli se na CHEAT DAY!

2. Nesnaž se o dokonalost. Přistupuj k hubnutí s rozumem.

3. Podpoř svou imunitu doplňky stravy, abys byla zdravá jako řípa.

4. Měj daný tréninkový plán, kterého se budeš držet.

5. Kombinuj kardio a posilování pro nejlepší výsledky.

6. Zaměř se na dostatek bílkovin ve stravě.

7. Měj u sebe pro případ nouze proteinovou svačinku.

8. Jídelníček je základ! Nech si sestavit jídelníček na míru od profesionálky.

9. WATER FIGHTER tě zbaví přebytečných kil ze zadržované vody raz dva.

10. Pomoz si doplňky stravy na hubnutí.

CHCI JÍDELNÍČEK NA MÍRU


Jídelníček

1. Nepodváděj, šidíš jen samu sebe

Děláš to pro sebe a ty nejlépe budeš vědět, jak poctivá při cestě za vysněnou postavou jsi. Samozřejmě po tobě nechceme, abys jela na 100 %! Nikdo není dokonalý, všechny máme právo na to občas porušit nastavená pravidla. Nicméně pokud budeš každý den „prasit“ a vymlouvat se, podkopáváš nohy jen sobě samotné.

Často se nás ptáte, co říkáme na CHEAT DAY. Nejsme zrovna zastánci dnu, kdy do sebe cpeš páté přes deváté a totálně se přejíš. To pak opravdu může vynulovat tvé snahy o hubnutí. Nedělej krok zpět. Nechoď do extrému. Místo toho si můžeš dopřát třeba CHEAT MEAL. Za nějaký čas v režimu si dopřeješ jedno jídlo, které nebude zcela živinově vyvážené, ale uspokojí tvé chutě a psychiku.

Je to jednoduchá rovnice. Když bys byla každý den v kalorickém deficitu o 500 kcal, hubla bys. Když bys ale pak za jeden den spořádala o 2 000 kcal více, než je tvůj denní kalorický příjem pro hubnutí, pak by ses snadno dostala v týdenním průměru do plusu. Nejen že by ručička na váze neukazovala méně, ale naopak by ses pořádně zalila vodou a neměla bys ze sebe moc dobrý pocit…

cheat day

2. Pečuj o své zdraví

Pokud chceš hubnout, musíš mít zdravé tělo. Zdraví bude vždy na prvním místě, proto jestli jsi jakkoliv nemocná, na nějaké hubnutí se teď vykašli a počkej, až budeš zase FIT. V procesu hubnutí dbej na to, abys měla dostatek minerálů a vitamínů. Udržuj se v kondici, ať tě nějaká ta rýmička nevyřadí ze hry.

My ti můžeme doporučit Vitamín C a Vitamín D. Oba tyto vitamíny posílí tvou imunitu, abys byla zdravá jako řípa. Super je také při dietě suplementovat Omega 3 mastné kyseliny.

3. Vytvoř si tréninkový plán

Udělej si plán a toho se drž! Pokud budeš vědět, co a kdy budeš cvičit, lépe se ti to dodrží. Nevíš, co cvičit? Máme pro také na blogu měsíční výzvy, které jsou zcela ZDARMA a zaručeně tě dostanou do formy. Ve VIP Programu najdeš ještě vymakanější tréninkové plány, abys získala výsledky co nejrychleji. Tak pojď na to, lehčí už to nebude!

jak zhubnout

4. Kombinuj kardio a posilování

Kombinuj kardio a posilování pro ty nejlepší výsledky. Při kardiu spálíš kalorie a zlepšíš kondičku, při silovém tréninku zpevníš tělo a vytvaruješ svalíky. Právě díky posilování nebudeš ani v dietě hubnout svaly, ale tuk. Svaly si chceme udržet, protože nám dělají super postavu, a navíc čím více svalů budeš mít, tím více budeš spalovat kalorií i v klidovém režimu. A to se vyplatí!

5. Jídelníček je základ

Správně nastavený jídelníček je základ celého hubnutí. Při redukci tuku by ses měla zaměřit zejména na dostatek bílkovin ve stravě. Díky bílkovinám nebudeš hubnout svaly, krásně tě zasytí a uvidíš, že si pochutnáš. Bílkoviny najdeš v mase, mléčných výrobcích a podobně…

Pokud nezvládneš přijmout svůj denní příjem bílkovin ve stravě, pak si můžeš dopomoct proteinovým práškem. My nabízíme proteiny, které jsou nejen kvalitní, ale ještě si na nich opravdu pochutnáš. Protein Slim Tomorrow je svým složením ideální do diety. Postupně se vstřebává až 8 hodin a ty budeš hubnout bez hladovění.

Nenech hlad, ať tě překvapí a měj u sebe vždy svačinku. Hladovění není cesta ke štíhlé postavě. Když bys přes celý den hladověla, poté bys došla domů, sedla na gauč a spořádala bys páté před deváté. Dohnal by tě vlčí hlad a ten by tvé postavě rozhodně neprospěl. Ber si na cesty, do práce či do školy proteinové svačinky. My můžeme doporučit například proteinové tyčinky Lady SNACK, svačinky DIET SNACKS, sušené maso nebo třeba oříšky.

Pokud nevíš, jak jíst. Objednej si od naší výživářky Janičky jídelníček na míru! To je ta nejjednodušší cesta, jak zhubnout.

CHCI JÍDELNÍČEK NA MÍRU

jídelníček na hubnutí

6. Doplňky stravy na hubnutí

Skvělými pomocníčky pro rychlé hubnutí jsou doplňky stravy. Čeká tě speciální událost již za pár dnů a potřebuješ shodit poslední centimetry? Vyzkoušej náš přírodní odvodňovač WATER FIGHTER, který tě zbaví přebytečné vody raz dva.

Před tréninkem si dej nejprodávanější spalovač tuků pro ženy FAT KILLER společně s CARNITINEM. To je dvojka, která ti přinese výsledky! Chceš-li spalovat kalorie i v noci a zabránit jojo efektu, pak sáhni po NIGHT BURNERU. Všechny tyto TOP 3 produkty najdeš ve výhodném balíčku Chci se zbavit tuku za SUPER cenu.

Jak vidíš, hubnutí není žádná věda. Nedělej si to složitější, než to je. Buď trpělivá, dělej maximum a výsledky se určitě dostaví. Držíme palce.

rychlé hubnutí

Nejprodávanější spalovače
v Československu
Bleskové doručení
do celé Evropy
Nejrůžovější a nejkrásnější balíčky pod sluncem
Nejsme obyčejný e-shop,
jsme holky jako ty