Dostaň se do formy! Až se rozvolní, TY budeš připravená!

Dostaň se do formy! Až se rozvolní, TY budeš připravená!

Patříš mezi ty, na kterých se karanténní opatření nehezky podepsala v podobě nabraných kil? 
Češi vlivem opatření proti šíření covid-19 přibrali za posledních 7 měsíců  v průměru asi o 6,5 kg a není se čemu divit. Sportoviště jsou zavřená, spousta z nás má Home office a tím pádem jsme přišli o přirozený pohyb cestou do práce a každý z nás tak trochu okolnostmi zlenivěl. 
Neboj, i přes všechny tyto překážky, není důvod k panice, kočko! Začni cvičit s námi!  Až se rozvolní, tak budeš připravená a v TOP formě!


KDE CVIČIT?


Nemáme sice tajný klíč od fitka, ale troufáme si říct, že pro tebe máme něco daleko lepšího. VIP program se kterým můžeš cvičit z pohodlí svého obýváku za zlomek ceny, kterému se nevyrovná ani to nejlevnější fitko. Náš VIP program stojí jen 149 Kč měsíčně a najdeš v něm skvěle sestavené tréninky naší úžasnou trenérkou Míšou Mrázkovou. Součástí programu jsou i nejrůznější cvičební e-booky, tréninkový plán na každý týden, odměny za svou dřinu v podobě slevových kódů pro nákup na e-shopu, nebo přímo naše produkty. 
Dosáhni co nejlepších výsledků a začni cvičit z pohodlí domova stejně, jako tisíce holek v Česku i na Slovensku. Program ti plně nahradí posilovnu a ještě ušetříš penízky.

NEPŘEJÍDEJ SE Z NUDY


Taky na tebe z každé kuchyňské skříňky a lednice volá nějaká dobrota? Mně se to děje pořád! 
Já už ale vím, jak s těmito lákadly efektivně bojovat. První pomoc při mlsné náladě je úplně obyčejná voda. Dostatečný pitný režim dokáže zkrotit tvé neopodstatněné chutě a zabrání tak non-stop ujídání ze spižírny. Měj tak po ruce vždy nějakou láhev s vodou a doplňuj tekutiny. 

Většina případů non-stop jedlíků pramení z nudy. Je tady potřeba zahrnout do svého programu nějakou aktivitu a ne jenom ležet na gauči u telky a cpát se brambůrky. Naplánuj si třeba generální úklid, roztřiď si šatník, naplánuj si dokonalou dovolenou na dobu, až bude možné plnohodnotně cestovat atd..
Pokus i přes všechny tyto rady potřebuješ ještě další pomoc, sáhni po HUNGER CONTROL.
Hunger obsahuje Garcinii Kambodžskou, která teď ve světě zažívá obrovský boom, no aby taky ne! Navodí ti pocit sytosti a přejídání už ti nehrozí.
 

SPRÁVNÝ JÍDELNÍČEK


Taky jsi se často vymlouvala na to, že jídelníček na míru pro tebe nemá smysl, protože nemáš čas na vaření? Teď už to tak úplně není pravda, že? :) 
Nachystej si na každý den jídlo do krabičky a začni si hlídat objem jídla a poměr makroživin v jednotlivých porcích. S jídelníčkem na míru ti samozřejmě velmi ráda pomůže naše Janička, a ty se pak můžeš vrhnout směle do vaření. 
Pokud by ti snad chyběla inspirace, mrkni na náš Youtubový kanál, kde najdeš spoustu zdravých receptů a přesných postupů. Uvidíš, je to hračka. :)




DOSTATEK ODPOČINKU


Tohle není žádná novinka. Odpočinek je pro hubnutí a regeneraci těla velmi důležitý. Nejsme stroje a naše tělo potřebuje nejen péči v podobě pravidelného pohybu, kvalitního jídla, ale také dostatečného spánku a relaxu. Nezapomeň tedy odpočívat jak fyzicky, tak i mentálně. K tomu ti může pomoci například jóga, kterou si můžeš zacvičit se Zuzkou Klingrovou. Její lekce jógy najdeš v našem VIP programu i na Youtube.





Nejprodávanější spalovače
v Československu
Bleskové doručení
do celé Evropy
Nejrůžovější a nejkrásnější balíčky pod sluncem
Nejsme obyčejný e-shop,
jsme holky jako ty