7 tipů, jak KONEČNĚ vydržet u cvičení!

7 tipů, jak KONEČNĚ vydržet u cvičení!

Začínáš každý měsíc od znovu? Nedokážeš u cvičení vydržet déle než pár týdnů a vždycky to nakonec vzdáš? V tomto článku ti poradíme několik praktických tipů, jak se motivovat a u cvičení KONEČNĚ vydržet! 

1. Pravidelnost je důležitá

Sama nejlépe zjistíš, kdy ti cvičení vyhovuje nejvíce. Jsi ranní ptáče? Pak si třeba ráda zacvičíš v brzkých ranních hodinách. Raději si ráno přispíš? Možná je pro tebe ideální doba na cvičení odpoledne po práci či po škole. Každá z nás to máme jinak a vyhovuje nám něco jiného. 

Udělej si ve cvičení řád. Naplánuj si, které dny budeš cvičit a snaž se držet svého předsevzetí. Takové pravidelné cvičení 3 až 4 x týdně (tedy obden) se dá považovat za skutečně aktivní životní styl a výsledky se dostaví za poměrně krátkou dobu. 

2. Pozvi si na pomoc kamarádku  

Někdo raději cvičí sám, jiný zas potřebuje svého parťáka. Možná budou dny, kdy se ti nebude chtít, kdy budeš hledat výmluvy.  V této fázi přichází na řadu parťák nebo parťačka, která tě nakopne a povzbudí. Navzájem se budete motivovat – ve dvou se to přece lépe táhne. A pokud okolo sebe nikoho takového nemáš, zacvičit si můžeš cvičební videa s našimi Ladylab trenérkami.  



3. Nezůstávej u jednoho sportu 

Možná tě po dvou měsících přestane daná pohybová aktivita bavit. Co takhle zkusit něco jiného? Aby tě cvičení stále bavilo a měla jsi možnost se zlepšovat a rozšiřovat své obzory, zkoušej nové formy cvičení! Jednou to může být běh, podruhé zumba, pak třeba jóga nebo jízda na kole, a nakonec pořádný HIIT trénink. 

Je super, že i v rámci jednoho sportu můžeš zkoušet různé styly. Například u běhání to může být tempový běh, intervalový běh, běh na dlouhé vzdálenosti nebo jen vyzkoušej nový terén místo své klasické trati. 

4. Pořiď si nové fitness pomůcky 

I při domácím cvičení je stále kam se posouvat. Začínat budeš s váhou vlastního těla, postupně přidáš i nějaké pomůcky. Dokoupit můžeš činky, kettlebell, švihadlo, nebo třeba gymnastický míč GYM BALL. S těmito fitness pomůckami okořeníš svůj trénink a vymyslíš spoustu nových cviků! 




5. Odměň se hezkým oblečením

Jaká může být větší motivace než nové oblečení na cvičení? Ve zbrusu nových legínách a stylové sportovní podprsence se ti bude cvičit jedna báseň! Ber to zároveň jako takovou odměnu za tvé úsilí a pravidelnost ve sportování. 

6. Vyzkoušej fitness program

Naše Miška si pro tebe připravila VIP fitness PROGRAM, s kterým se rozhodně nudit nebudeš. Čeká tě spousta videí, výzev a motivace. Právě fitness program může být pomocníkem, pokud tápeš nad tím, co a jak cvičit. 




7. Doplňky na cvičení

Doplňky stravy za tebe trénink neodjedou, ale zato tě dokážou pořádně nakopnout! Vyzkoušej naše TURBO. Jedná se o stimulant, který potlačí únavu a umožní ti i po velmi náročném dni odjet kvalitní trénink. Já osobně nedám dopustit na osvěžující BCAA melounové. Dopřát si po tréninku sladkou tečku právě v podobně BCAA nebo lahodného proteinu – to je mňamka, na kterou se můžeš těšit za odměnu!


Nejprodávanější spalovače
v Československu
Bleskové doručení
do celé Evropy
Nejrůžovější a nejkrásnější balíčky pod sluncem
Nejsme obyčejný e-shop,
jsme holky jako ty