Bolestivá menstruace: co pomáhá?

Bolestivá menstruace: co pomáhá?

Trápí tě menstruační křeče a špatná nálada během tvých dnů? Jsme holky jako ty, proto řešíme stejná témata. Máme pro tebe účinné tipy, které ti pomohou při bolestivé menstruace. Přečti si je, inspiruj se a vyzkoušej je. Nezapomeň ale, že každá jsme jiná a každé bude vyhovovat něco jiného.

 

Co pomáhá na bolestivou menstruaci?

- Poslouchej své tělo.

- Odpočiň si.

- Zacvič si to, na co máš náladu (např. jógu nebo pilátes).

- Vyzkoušej cvik kočka nebo pozici dítěte.

- Jdi na procházku.

- Dej si na břicho termofor.

- Dopřej si teplou koupel.

- Zajdi si na masáž.

- Zkus postelové hrátky.

- Dopřej si lehké a vyvážené jídlo.

- Doplňuj tělu vitamíny a minerály.

- Bylinky mohou pomoct na menstruační křeče.

 

Už jsi vyzkoušela doplněk stravy MY PERIOD? Pomáhá na bolestivost během menstruace a podporuje ženský hormonální a reprodukční systém při pokusech o početí. Složení produktu je čistě přírodní. MY PERIOD obsahuje bylinky, které blahodárně působí, jak na premenstruační syndrom, tak i menstruační komfort.

 

MY PERIOD

 
menstruační křeče

Odpočinek

Není ostuda, když si během svých dnů jen lehneš a rozhodneš se nic nedělat. Nebuď na sebe přísná. Poslouchej své tělo. Ono ti nejlépe napoví, co je pro něj v tuto chvíli to nejlepší. Naordinuj si teplo v posteli, oblíbený seriál a jídlo, které uspokojí tvůj hlad i chuťové buňky. Někdy je být ženou velmi těžké… tak pojď si to udělat hezčí.

 

Zdravý pohyb

Některým ženám na rozehnání menstruačních bolestí pomáhá pohyb. Nemusíš se zničit v posilovně a zvedat těžké váhy. Můžeš zkusit klidný sport, jako je pilátes nebo jóga. Ve VIP Programu pro tebe máme lekce jógy pro začátečníky, ale i videa na protažení. Odcvič si to, na co máš náladu.

Existují i speciální cviky, které pomáhají při bolestech při menstruaci. Je to například cvik kočka nebo pozice dítěte.

Stejně tak ti může pomoct procházka, kdy spojíš pobyt na čerstvém vzduchu se zdravým pohybem. Můžeš si při tom pročistit hlavu nebo vyrazit někam s kamarádkou. Uvidíš, že ti to prospěje.

Cvičení online

Teplo na bříško

Polož si na břicho termofor, nahřívací deku nebo si dopřej teplou uvolňující koupel. Použít můžeš různé soli do koupele, které tě ještě více uvolní, aby ses cítila lépe. V těchto dnech je potřeba o sebe pečovat.

 

Erotické hrátky

Možná tě to překvapí, ale i hrátky v posteli mohou pomoct od menstruačních bolestí. Pokud ti to v těchto dnech nevadí a tvůj partner je s tím taky OK, tak na to skočte! Uvidíš, že to prospěje tvé psychice i bolestem břicha. Případně můžeš přizvat na pomoc svého vibrujícího kámoše. A pokud bys přece jen potřebovala trošku nažhavit, máme pro tebe přírodní afrodiziakum pro ženy VRRR.

 

Masáže

Další velmi příjemnou činností v těchto dnech jsou masáže. Popros svého partnera, kámošku nebo si zajdi na masáž na specializovaná místa. Uvidíš, že si to užiješ. Uvolníš své tělo, zrelaxuješ se a na chvíli zapomeneš na všechna trápení.


bolestivá menstruace

Lehké a výživné jídlo

Speciálně v těchto dnech se zaměř na to, aby tvé tělo mělo dostatek živin. Říká se, že během menstruace ženy spalují více kalorií, takže si můžeš dopřát jednu menší svačinku navíc.

Honí tě mlsná? Je to naprosto normální a má to tak mnoho žen. My pro tebe máme nabídku zdravého mlsání, které si můžeš bez výčitek užít, a ještě si pochutnáš. Co takové fitness lívance? Slaďoučká granola nebo kaše s čokoládou? Velké oblibě se těší ale i naše proteinové tyčinky.

 

Vitamíny a minerály při menstruaci

Během menstruace se zaměř na dostatek vitamínů a minerálů ve stravě. Nebo si můžeš dopomoct doplňky stravy. Ideálně bys měla suplementovat vitamín B a vitamín C, ale super je také Omega nebo zelené superpotraviny. Doplňovat bys v těchto dnech měla určitě i hořčík.

 

Bylinky na menstruační bolesti

Pomoc hledej v přírodě! Takový heřmánkový čaj umí ulevit od bolesti a zpříjemnit ti tak tvé dny. Vhodné jsou i další bylinky, jako je třeba kontryhel, třezalka nebo řebíček.

Už jsi vyzkoušela doplněk stravy MY PERIOD? Pomáhá na bolestivost během menstruace a podporuje ženský hormonální a reprodukční systém při pokusech o početí. Složení produktu je čistě přírodní. MY PERIOD obsahuje bylinky, které blahodárně působí, jak na premenstruační syndrom, tak i menstruační komfort.

 

MY PERIOD

 

my period

 

 

 

 

Nejprodávanější spalovače
v Československu
Bleskové doručení
do celé Evropy
Nejrůžovější a nejkrásnější balíčky pod sluncem
Nejsme obyčejný e-shop,
jsme holky jako ty