Jak cvičit při menstruaci

Jak cvičit při menstruaci

Sepsali jsme ti článek, kde najdeš vše, co ženy potřebují vědět o menstruaci a cvičení. Je vhodné cvičit během menstruace? Jak cvičit, i když máš své dny? Co pomáhá a co nikoliv? To a mnohem více se dozvíš v článku.

 

Na co si dát pozor při cvičení během menstruace?

Co bys měla vědět, když chceš cvičit i během svých snů? Máme pro tebe několik tipů, na které by ses měla zaměřit!

- Dostatek tekutin je při pohybu velmi důležitý. Přichystej si vodu a zaměř se na hydrataci.

- Chceš podpořit regeneraci a vychutnat si osvěžující pitíčko? Dej si před, během nebo po tréninku rozpustná BCAA.

- Dej si pozor na teplo! Cvič ve vyvětrané místnosti.

- Důležité je nepřepálit to! Cvič jen tak moc, na co se tvé tělo cítí.

- Dbej na zvýšenou hygienu. Nezůstávej v propoceném oblečení dlouho a ihned po cvičení zamiř do sprchy.

- Po cvičení doplň hořčík. Během menstruace má tvé tělo zvýšené nároky na jeho příjem. My ti můžeme doporučit naše Magnesium STAY FIT.

 

MY FEEL PRO HORMONÁLNÍ ROVNOVÁHU

 

my feel

Uvolni své tělo

Některé ženy jakoby ani nepocítily, že menstruaci mají, jiné trpí menstruačními bolestmi a celkově jsou slabé a unavené. Rozhodně si nic nevyčítej a nepřetěžuj své tělo! Nauč se poslouchat jeho signály a jednat tak, jak uznáš za vhodné. Dej na svůj pocit – obvykle se nemýlí.

HLAVNĚ! Není ostuda si dát na pár dní pohov. I regenerace je potřeba.

Pokud se necítíš na nějaký brutální trénink, spalovačky a posilovačky, pak vyzkoušej cviky na uvolnění těla. Ideální je pro tyto případy jóga, pilátes nebo klasický strečink.

My pro tebe máme ve VIP Programu celou kategorii Jóga pro začátečníky, která ti pomůže zklidnit tělo, vyčistit myšlenky a krásně se protáhneš. Právě takový klidný pohyb ti může ulevit od menstruačních bolestí.

 

Posilování jiných partií než břicha

Pokud se naopak cítíš na to dát si pořádně do těla, tak hurá do toho! Menstruace není nemoc a neznamená to, že musíš ležet v posteli, i když se cítíš plná energie.

Mnoho žen pociťuje během svých dnů snížený výkon na tréninku. Je možné, že budeš cvičit s menšími vahami nebo si dáš nižší intenzitu a kratší trvání tréninku.

Pokud tě břicho trochu pobolívá, zamakej na jiné partie. Můžeš si dát workout na vršek těla nebo spodní část těla a břicho pro tentokrát vynechat.


Jak cvičit při menstruaci

 

Cvičení pro lepší náladu

Pohyb zlepšuje náladu! I když by to měla být jen krátká procházka, určitě se ti udělá lépe. Provětráš hlavu, na chvíli vypustíš starosti a užiješ si chvilku jen sama pro sebe. Do ničeho se v těchto dnech nenuť. Dělej to, na co máš náladu.

Chceš vyzkoušet něco nového? Nějaký nový pohyb? Co takhle se roztančit? Ve VIP Programu pro tebe máme lekce Ohnivé zumby a také Dancehall a Soca s Michelle. Nebo si pusť oblíbené písničky a zablbni si před zrcadlem.

 
menstruace a cvičení

Čím si můžeš pomoct během menstruace?

Vyzkoušej doplněk stravy MY FEEL. Vyladili jsme složení tak, aby obsahoval vše, co ženy potřebují. My Feel podporuje reprodukční systém a plodnost a vyznačuje se pozitivními účinky na menstruační cyklus. Pomáhá udržovat normální tvorbu hormonů a hormonální rovnováhu. Chceme, aby ses cítila skvěle ve svém těle, proto vyrábíme produkty na míru všem ženám.


MY FEEL PRO HORMONÁLNÍ ROVNOVÁHU



 menstruace

Nejprodávanější spalovače
v Československu
Bleskové doručení
do celé Evropy
Nejrůžovější a nejkrásnější balíčky pod sluncem
Nejsme obyčejný e-shop,
jsme holky jako ty