10 tipů, jak rychle zhubnout břicho

10 tipů, jak rychle zhubnout břicho

Čeká tě důležitá událost a ráda by sis vzala upnuté šaty, ale bojíš se ukázat bříško v plné kráse? A tak hledáš tipy, jak rychle zhubnout v oblasti břicha… My tomu rozumíme! Každá se chceme cítit skvěle ve svém těle. Proto pro tebe máme několik tipů, které ti určitě pomohou.

Nutno podotknout, že výsledky nebudeš mít nikdy hned. Pokud potřebuješ opravdu zredukovat tuk, pak je to běh na delší trať. Nicméně my pro tebe máme tipy, u kterých uvidíš výsledky co nejdříve. Řekneme ti, jak bojovat proti vypouklému břichu, aby ses cítila co nejlépe.

Jak rychle zhubnout břicho?

- Jez pestře a vyváženě.

- Neopomíjej dostatečný příjem bílkovin.

- Zaměř se na vlákninu ve stravě.

- Vyhni se příliš kořeněným a přesoleným pokrmům.

- Bojuj se zadržováním přebytečné vody v těle.

- Přirozeně se hýbej během dne.

- Posiluj střed těla.

- Cvič komplexně na celé tělo.

- Správný postoj těla během dne je důležitý!

- Eliminuj do nejvyšší míry stres.

- Dbej na dostatečný a kvalitní spánek.

- Oblíkej se komfortně.

CHCI SEXY BŘÍŠKO ZA 6 TÝDNŮ

 

1. Dostatek bílkovin ve stravě

Vyvážená a pestrá strava je základ, pokud chceš zhubnout. Neměla bys vynechávat žádnou makroživinu. Všechny mají v jídelníčku svou funkci. Důležité jsou komplexní sacharidy, zdravé tuky, a především pak bílkoviny.

Na bílkoviny ženy mnohdy zapomínají. Mají jich ve stravě nedostatek, a to se pak hubne těžce! Pokud nezvládáš ujíst svůj denní příjem bílkovin ve stravě, pomoz si proteinovým práškem. Protein není žádný zázračný prášek… je to prostě bílkovina. Navíc skvěle chutná, dobře se vstřebává a zasytí tě.

Pokud tě trápí neutichající hlad a neustálé chutě na sladké, pak má možná tvé tělo málo bílkovin! Zkus náš kakaový protein Slim Tomorrow s postupným uvolňováním a vstřebáváním až 8 hodin!

 
protein

2. Vyhni se kořeněným a přesoleným pokrmům

Pokud máš před nějakou důležitou akcí, kde chceš mít ploché bříško, pak si dávej pozor na to, co jíš! Moc kořeněná a přesolená jídla bývají nadýmavá, a to tě pak nafouklé břicho pěkně potrápí. Zkus to teď na chvíli omezit a uvidíš, že to bude lepší.

@ladylabgirl Jídlo prý dělá až 80% úspěchu při hubnutí 💪 Máme pro tebe tipy, jak upravit stravu a rychleji zhubnout 😋 Ulož si video, ať na nic z toho nezapomeneš! #ladylab #ladylabgirl #dieta #strava #jidelnicek #makamsladylab #holkyholkam #hubnuti #vyzva ♬ původní zvuk - Ladylab

3. Dobré trávení

Pro správné hubnutí a celkový komfort je důležité dobré trávení. Aby vše probíhalo tak, jak má, měla by sis pohlídat dostatečný příjem vlákniny ve stravě. Opět platí pravidlo, že všeho moc škodí. I přemíra vlákniny pak udělá více škody než užitku.

Vlákninu hledej v celozrnném pečivu, ovoci, zelenině, bramborách a luštěninách. Díky vláknině budou tvá střeva pracovat tak, jak mají a nebude tě trápit zácpa. Určitě znáš ten pocit, že když vyprazdňování funguje, jak má, hned se cítíš líp a hubnutí jde snáz.

S trávením ti pomohou také probiotika. Ty mají na svém kontě spoustu výhod a jednou z nich je například prevence zácpy a rovnováha střevní mikroflóry.

jak zhubnout břicho

4. Zadržování vody v těle

Zadržování přebytečné vody v těle, zejména nás holky, umí pěkně potrápit. Máme pak napuchlý obličej, končetiny a samozřejmě i bříško. Potřebuješ splasknout? Vyzkoušej náš přírodní odvodňovač Water Fighter. Sice nejprve budeš lítat na záchod, ale výsledky uvidíš velmi rychle.

Rozhodně to ale neznamená, že bys neměla pít! Zadržování vody v těle probíhá i v důsledku toho, že jsi dehydratovaná. Pij dostatečně. Ideální je samozřejmě čistá voda, žádné slazené nápoje.

5. Přirozený pohyb

Přirozený pohyb během dne je nejen zdravý, ale pro hubnutí také velmi důležitý. Máš sedavé zaměstnání? Hýbej se, kdykoliv to jen jde. Dávej si pauzy při práci, dojdi si pro jídlo, choď po schodech, při cestě do práce vystup o zastávku dříve, dojdi si po práci na nákup, vyvenči psa, hraj si s dětmi na hřišti… těch možností, jak se hýbat, je spousta.

Pohybem nejen že spálíš nějaké ty kalorie a udržíš se v dobré kondici, ale také se budeš cítit lépe po psychické i fyzické stránce. Pohybem rozhýbeš střeva, takže budeš lépe trávit a nebude tě trápit nějaké to nadýmání, pocit těžkosti a nafouknutí bříška.

6. Posilování středu těla

Kromě procházek a dalšího kardio pohybu by ses neměla bát ani posilování! Co se týče bříška, nejlepší je posilovat střed těla. My pro tebe ve VIP Programu máme speciální kategorii Sexy bříško za 6 týdnů, kde najdeš nejen tréninky s ukázkou správné techniky, ale také ukázkový jídelníček. Tak pojď si pro výsledky.

Posilování na břicho je důležité, ale procvičit bys měla komplexně celé tělo. Bohužel to nefunguje tak, že jakou partii cvičíme, z té hubneme. Vždy budeme hubnout celkově. A jak to tak bývá… z problematických partií jde tuk dolů nejhůře.

Cvičení na bříško

7. Správný postoj těla

Postoj těla dělá hodně! Jsi neustále shrbená jako paragraf? No tak to tvé bříško působí ihned větší, než ve skutečnosti je. Navíc pokud se na svůj postoj zaměříš, budeš takto posilovat střed těla každý den a neustále. To se rozhodně vyplatí! Tak narovnej se, ramena dolů, bradu nahoru, zatáhnout břicho a zpevnit záda.

8. Eliminace stresu

Někdy je to jen v naší hlavě! Už preventivně před akcí stresuješ, že zase budeš vypadat jako těhotná? Uklidni se, krásko. Tvoje sebevědomí se projevuje na tom, jak vypadáš. Uklidni se, zrelaxuj se a uvědom si, že o nic nejde. Neanalyzuj své tělo tolik. Nikdo jiný tě nebude tak zkoumat, jako ty zkoumáš sebe.

 
hubnutí břicha

9. Dostatek spánku

Spánek je zázračný lék na všechno. Pokud se kvalitně nevyspíš, bude tě bolet hlava, budeš unavená a bez energie, budeš mít chuť na sladké a s největší pravděpodobností se přejíš. Choď spát vždy ve stejný čas, abys naspala alespoň 7 hodin. Pokud máš problémy se spánkem, dopomoct si můžeš naším doplňkem stravy Sweet Sleep.

10. Pohodlné oblečení

Ačkoliv se to zdá jako nepodstatný detail, ale i oblečení dělá hodně! Takové upnuté džíny mnohdy způsobí, že se cítíš stísněně a tvé bříško se pak přirozeně nafoukne. Ani nekvalitní a umělý materiál není správnou volbou. Zvol prodyšné a kvalitní kousky, v kterých se nebudeš potit a pokožka bude moct dýchat. Pokud se budeš cítit dobře, budeš tak i vypadat.

 

CHCI SEXY BŘÍŠKO ZA 6 TÝDNŮ

 

hubené bříško

Nejprodávanější spalovače
v Československu
Bleskové doručení
do celé Evropy
Nejrůžovější a nejkrásnější balíčky pod sluncem
Nejsme obyčejný e-shop,
jsme holky jako ty