Lépe spi, zbav se stresu a konečně zhubni

Lépe spi, zbav se stresu a konečně zhubni

Počítáš dlouho do noci ovečky, převaluješ se v posteli, a ne a ne usnout? Hlavou se ti honí tisíce myšlenek, které tě nenechají propadnout v hluboký a sladký spánek? Pokud se poznáváš, máme pro tebe dobrou zprávu. Vyvinuli jsme nový produkt SWEET SLEEP, který ti pomůže lépe spát.

Co je to SWEET SLEEP?

Jedná se o unikátní kombinaci bylin v čele s kozlíkem lékařským, meduňkou lékařskou, chmelem otáčivým a mučenkou pletní.  Tyto bylinky podporují zdravý spánek, díky němuž tělo získává dostatek prostoru k načerpání energie do dalšího dne.


Vzhledem k tomu, že v tobolkách najdeš opravdu jen bylinky pro podporu spánku, rozhodně nehrozí žádná návykovost, jako je tomu u prášků na spaní. Pokud tedy každý večer zoufale pozoruješ hodiny a znovu a znovu počítáš, kolik hodin spánku ti ještě zbývá, jedna tobolka SWEET SLEEP půl hodiny před spaním může být tvým kamarádem.

Vliv kvality spánku na psychiku

Spánek přispívá k duševnímu zdraví a celkové pohodě. Hraje klíčovou roli při celkové regeneraci těla a je významný pro fyzickou i psychickou kondici.

Nedostatečný a nekvalitní spánek se projevuje nejen fyzickou, ale také psychickou únavou. Snižuje stresovou odolnost a zvyšuje pocity úzkosti a deprese. Způsobuje také podrážděnost, poruchy paměti a špatnou koncentraci. Pokud se chceš cítit dobře a neustále se usmívat, rozhodně bys neměla spánek podceňovat.


Vliv kvality spánku na redukci váhy

Samotná psychika hraje také významnou roli při snaze zhubnout. Když jsi permanentně unavená, ve stresu či emoční nepohodě, máš daleko větší tendenci sahat po nezdravých pochutinách. Mozek vydá signál chutě nejen na sladké, ale i na jiné kalorické potraviny. Budeš mít daleko větší potřebu dopovat energii různými stimulanty, jako je káva.

Spánek je zodpovědný také za regulaci pocitů sytosti a hladu. Při nedostatku spánku roste hladina hormonu grelinu, který zodpovědný za zvyšování pocitu hladu. Naopak se snižuje hladinu hormonu leptinu, jenž naopak pocit hladu potlačuje.


A v neposlední řadě ti při nedostatku spánku bude sympatický jen pasivní odpočinek a na sport nebudeš mít ani pomyšlení. Což tvé postavě také rozhodně nepřidá.

Buď v pohodě, štíhlá a bez stresu

Spánek je významným a zásadním faktorem, který ovlivňuje tvoji psychiku a s tím také hmotnost. Jeho nedostatek a špatná kvalita přispívá k rozvoji deprese, úzkostí a snazšímu podléhání stresu. Zároveň zvyšuje riziko vzniku nadváhy.

Vyzkoušej před spaním SWEET SLEEP. Uvidíš, že se zbavíš věčně sužujícího stresu, budeš se cítit dobře a vysněná váha bude zase o krok blíže.

KOUPIT SWEET SLEEP

Nejprodávanější spalovače
v Československu
Bleskové doručení
do celé Evropy
Nejrůžovější a nejkrásnější balíčky pod sluncem
Nejsme obyčejný e-shop,
jsme holky jako ty