6 důvodů, proč nehubneš

6 důvodů, proč nehubneš

Máš pocit, že děláš vše správně, ale výsledky se ne a ne dostavit? Pravděpodobně bude někde chyba. Jaká? To ti povíme v tomto článku. Sepsali jsme ti 6 důvodů, proč pravděpodobně nehubneš. Spolu tomu přijdeme na kloub a pomůžeme ti se dostat do formy!

K tomu pro tebe máme speciální e-book s návodem, jak nastartovat hubnutí! Sepsali jsme ti nejúčinnější tipy, díky kterým nastartuješ spalování tuků na plné obrátky.

1. Nejsi v kalorickém deficitu

Základem úspěšného hubnutí je kalorický deficit. To znamená, že bys měla více energie vydat, než přijmeš kalorií. Pokud tedy jíš až moc, pak pravděpodobně přibíráš. Říkáš si, jak je to možné? Co třeba takové ořechy nebo ořechová másla? Ano, obsahují zdravé tuky, ale jejich přemíra tě může dostat do kalorického nadbytku. Stejně tak si dej pozor na tekuté kalorie a skryté cukry.

 

2. Jsi podvyživená

Myslíš si, že čím míň budeš jíst, tím hubenější budeš? Takhle to tak úplně nefunguje. Tělo má schopnost adaptace a když budeš dlouhodobě na nízkém příjmu, tak nejen že budeš hladovět, ale ani nebudeš hubnout. Abys dosáhla výsledků, musela by ses rozjíst.

Tipy na hubnutí

3. Většinu dne prosedíš

Ten, kdo má přirozeně aktivní životní styl, to má mnohem jednodušší s udržením štíhlé linie. Patříš mezi „kancelářské krysy“, které prosedí i více než 8 hodin? Vyhraď si v životě místo i na sport. Prokládej práci procházkami, choď po schodech, vystupuj o zastávku dříve z MHD… Přirozený pohyb je to nejlepší, co pro své tělo můžeš udělat.

 

4. Bojíš se vzít do rukou činky

Kardio, kardio a zase to kardio. Při hubnutí je to dobrý pomocník, ale zkusila si zařadit také silový trénink. Posilování (třeba jen s vlastní váhou těla) ti krásně zformuje postavičku. Navíc čím více svalů budeš mít, tím více si můžeš dovolit jíst. Svaly pálí tuky!

Jak zhubnout

5. Máš nedostatek kvalitního spánku

Nedostatečný nebo nekvalitní spánek umí být pořádný zabiják progresu. Máš pocit, že jíš dokonale, cvičíš, ale váha nejde dolů? Zaměř se na svůj spánkový režim. Choď spát vždy ve stejný čas, měj v pokoji pečlivě vyvětráno, nechoď spát s těžkým žaludkem, ale ani hladová a ideálně nějaký čas před spaním odlož modře zářící obrazovky. Žádný stres! Vyspi se do krásy.

6. Moc se stresuješ

Jsi věčně vystresovaná, nespokojená, frustrovaná a všechno a všichni tě štvou? Holka, v takovém rozpoložení tvé tělo tuky nepustí. Hoď se nejdříve do klidu a pak můžeš začít hubnout.

 

Tohle jsou ty nejčastější důvody, proč pravděpodobně nehubneš. Chceš vědět, jak tedy nastartovat hubnutí a konečně dosáhnout výsledků? Připravili jsme pro tebe nadupaný E-book, který ti poslouží jako podrobný návod, jak začít a co dělat, abys měla postavu snů.

Proč nehubneš

Nejprodávanější spalovače
v Československu
Bleskové doručení
do celé Evropy
Nejrůžovější a nejkrásnější balíčky pod sluncem
Nejsme obyčejný e-shop,
jsme holky jako ty