Jak vydržet u cvičení a mít motivaci

Jak vydržet u cvičení a mít motivaci

Dala sis předsevzetí letos konečně začít pravidelně cvičit? Jsme tu pro tebe! Připravili jsme si článek s tipy, jak konečně u cvičení vydržet a nevzdat to. Pojď si pro svou vysněnou postavu! Máme plán, jak si své předsevzetí splnit.

10 tipů, jak vydržet u cvičení a zhubnout

1. Začni postupně s cvičením pro začátečníky.

2. Nepřepal začátek.

3. Měj tréninkový plán, který budeš striktně dodržovat.

4. Vstup do fitness programu.

5. Najdi si cvičení, které tě bude bavit.

6. Cvič s kamarádkou.

7. Sleduj svůj progres.

8. Buď trpělivá.

9. Pomoct ti mohou také doplňky stravy.

10. Přestaň se vymlouvat!

 

JDU CVIČIT

 
motivace cvičit

Začni postupně s cvičením pro začátečníky

Zásadou č. 1 je nepřepálit začátek! Pokud ses delší dobu nehýbala a nyní si odpálíš svaly po extra náročném a dlouhém tréninku, další den budeš nepoužitelná. Budeš mít pořádnou svalovici, která ti nedovolí jít a odmakat další trénink.

Můžeš zkusit cvičení pro začátečníky. Ve VIP Programu máme speciální kategorii Dostaň se do formy, kde jsou videa seřazena od nejlehčích po nejnáročnější.

Tréninkový plán, cvičební program

Přemýšlíš, jak najít motivaci, abys konečně u cvičení vydržela? Chce to jasný tréninkový plán. My pro tebe na blogu připravujeme každý měsíc výzvy ZDARMA, ale ještě nadupanějších a propracovanější cvičební plány najdeš ve VIP Programu. Týdenní tréninkové plány, fitness programy různého zaměření… my tě v tom nenecháme! Společně tu postavičku vymakáme.

nejlepší cvičení

Zábavné cvičení

Cvičení tě musí především bavit. Najdi si sport, který budeš dělat s chutí. Nebaví tě běhání? Nevadí, zkus něco jiného. Každá jsme jiná, nemusíš nutně dělat to, co tvá kamarádka. Tak co? Zkusíš zumbu, kickbox, silové tréninky, kardio, dancehall, jógu či nějakou výzvu?

Najdi si parťáka

Ne nadarmo se říká, že ve dvou se to lépe táhne. Vezmi si na pomoc kámošku. Společně se budete motivovat. Uvidíš, že plnění svých fitness cílů bude hned zábavnější.

Vyfoť se před a po

Měř si svůj progres, abys viděla, jak se posunuješ. Na začátku si přeměř míry a vyfoť se. Poté se po 4 týdnech opět změř a vyfoť. Tohle je motivace, která skutečně funguje!

Doplňky stravy na hubnutí

Na cestě za vysněnou postavou si můžeš dopomoct také doplňky stravy pro podporu hubnutí. My můžeme doporučit to nejlepší z Ladylab, a to sice balíček Chci zhubnout, odvodnit a nežrat. V tomhle balíčku se skrývají nejoblíbenější spalovače tuků pro ženy, pomocník proti přežírání a také přírodní odvodňovač. Uvidíš, že shazování kil bude jednodušší.

podpora hubnutí

Nejčastější výmluvy, proč nejít cvičit

1) Je to drahé!

VIP Program stojí pouhých 179 Kč měsíčně. 6 Kč na den za takové cvičení je opravdu za hubičku.

2) Nemám na to čas!

Pokud nemáš času nazbyt, máme pro tebe speciální kategorii Rychlá smrt ve VIP Programu. Najdeš tam 15minutové a 10minutové tréninky, které jsou sice krátké, ale o to intenzivnější. Pořádně si mákneš a využiješ svůj čas na maximum!

3) Jsem unavená z práce…

Pokud jsi celý den v práci proseděla a unavená je jen tvá hlava, o to více ti doporučíme jít cvičit! Trénink tě nabije energií, a hlavně po přívalu endorfinů se budeš cítit SKVĚLE.

4) Nechce se mi chodit do posilovny, stydím se!

Tak cvič z pohodlí domova společně s námi! Máme pro tebe cvičební videa, která tě dostanou do formy.

5) Nebaví mě to a ani nevidím výsledky!

Musíš být trpělivá a vydržet. Výsledky se dostaví, jen to nesmíš vzdát. Najdi si pohyb, který tě bude bavit a uvidíš, že to ani nebudeš dělat kvůli hubnutí, ale protože to pro tebe bude způsob odpočinku od všech starostí.

 

JDU CVIČIT

jak vydržet cvičit
Nejprodávanější spalovače
v Československu
Bleskové doručení
do celé Evropy
Nejrůžovější a nejkrásnější balíčky pod sluncem
Nejsme obyčejný e-shop,
jsme holky jako ty