Nejlepší cvičební program na doma VIP PROGRAM

Nejlepší cvičební program na doma VIP PROGRAM

Vstup do nejlepšího online cvičebního programu a pojď si pro postavu, o které si vždy snila. VIP Program se neustále rozrůstá a přibývají tam každý týden nová videa a výzvy. Získat postavu snů nebylo nikdy jednodušší.

Proč se stát členkou VIP Programu

- Tréninky pro začátečníky i pokročilý.

- Stovky cvičebních videí.

- Najdeš zde kardio, posilování, taneční lekce, jógu, cviky na jednotlivé partie…

- Můžeš si zakoupit další příplatkové kategorie.

- Každý týden přibývají nová videa.

- Cvič z pohodlí domova s profesionálními trenérkami.

- Máme tu pro tebe super e-booky ZDARMA!

- Čekají tě tréninkové plány a nadupané výzvy.

- Super bonusy za odcvičení tréninků.

- Součástí VIP Programu je i Timer aplikace.

- Pouze za 6 Kč na den!

 

JDU CVIČIT

 
Jak zhubnout

Cvičení pro začátečníky i pokročilé

Když vstoupíš do VIP Programu čeká tě první základní program, kdy se ti budou postupně otevírat po týdnu 4 videa. Chceme, abys šla na cvičení postupně a dostala ses do skvělé kondice! Po odcvičení základního tréninkového plánu se můžeš vrhnout na další super kategorie. Cvičení je vhodné, jak pro úplně začátečníky, tak i ty z vás, které cvičíte už řadu let a chcete si vylepšit postavu.

Kardio i posilování

Chtěli jsme, aby VIP Program byl pro každou z nás! Proto zde najdeš široké spektrum nejrůznějších online lekcí. Jsi fanynka kardia a tvým cílem je především redukce tuku? Máme pro tebe super spalovací tréninky, populární kardio kickbox, ale i zábavný dancehall nebo zumbu. U těchto aktivit spálíš maximum kalorií, a ještě si to užiješ.

Potřebuješ zpevnit a vytvarovat postavičku? I pro tebe tu máme stovky tréninků. Čekají tě nejúčinnější cviky na zadek a nohy, super cviky na břicho, ale také posilování na vrchní části těla. Naše trenérky vědí, jaké cviky jsou nejlepší a jaké opravdu fungují!

cviky na hubnutí

Nejlepší trenérky v Česku a na Slovensku

Do VIP Programu pro tebe natáčí videa ty nejlepší trenérky z Česka a Slovenska. Trenérka Míša Mrázková má pro tebe nejen super hlavní kategorie, ale také spoustu příplatkových a bonusových materiálů.

S fitness ikonou Hankou Kynychovou si ráda zacvičí každá žena! Spojuje aerobik s cviky na zpevnění těla tak, abys měla nejen dokonalou fyzičku, ale i krásnou postavu.

A naše trenérka Šárka Pokorná tu pro tebe má ty nejintenzivnější lekce, které můžeš zažít! Bude to MASAKR, ale ty výsledky budou stát rozhodně za to.

Online lekce pro tebe natáčí ale i další profesionální trenérky… máš se rozhodně na co těšit, protože se neustále rozrůstáme!

nejlepší program na cvičení

Nadupané fitness výzvy a plány

Nevíš co, jak a kdy cvičit? S námi to budeš mít jednodušší. Každý týden přibývají do VIP Programu tréninkové plány, podle kterých můžeš cvičit. Dosáhnout vysněné postavy nebylo nikdy jednodušší! My tě navedeme…

Dále tě čekají různé fitness výzvy na bříško, nožky, zadeček a tréninkové plány na partie, které potřebuješ zlepšit. A jako BONUS! Pro tebe máme ve VIP Programu e-booky, které ti odpoví na všechny otázky ohledně hubnutí a cvičení + ti ukážeme další efektivní cviky i správnou techniku. Chceme, abys hubla správně.

Členství ve VIP Programu stojí pouhých 6 Kč na den. Každý měsíc se ti automaticky strhne z karty 179 Kč. Staň se členkou po kliknutí na odkaz níže:

 

JDU DO VIP PROGRAMU

 
nejlepší cvičení

Cvičební program, s kterým opravdu zhubneš

Důkaz místo slibů! Podívej se, jak úžasné proměny mají holky díky cvičení s VIP Programem. Přidej se k nám a pojď si taky pro svou proměnu.

Fitness proměna

Proměna cvičení

proměna s VIP

Nejprodávanější spalovače
v Československu
Bleskové doručení
do celé Evropy
Nejrůžovější a nejkrásnější balíčky pod sluncem
Nejsme obyčejný e-shop,
jsme holky jako ty