Rajčatová polévka s krutony

Rajčatová polévka s krutony

Oblíbená italská polévka si rozhodně najde své místečko ve fitness jídelníčku. Rajčatová polévka s krutony a parmezánem tě příjemně zasytí a božská vůně přiláká ke stolu i sousedy…

SUROVINY (2 porce):

4 plátky celozrnného chleba

4 lžíce olivového oleje

2 lžíce parmezánu

2 plechovky rajčat

Snítka rozmarýnu, tymiánu a šalvěje

2 stroužky česneku

0,5 litru kuřecího vývaru

Sůl, pepř

POSTUP:

Chleba si nakrájíme na kostičky a na dvou lžících oleje opečeme úplně do křupava. Stáhneme z plotny a posypeme nastrouhaným parmezánem a obalíme v něm každou kostičku.

V hrnci si na olivovém oleji opečeme nakrájenou cibuli a česnek a zalijeme rajčaty. Přidáme bylinky, sůl a pepř a zalijeme vývarem. Necháme lehce zredukovat. Vyndáme bylinky a polévku servírujeme s parmezánovými krutony a můžeme zakápnout olivovým olejem.

Rajčatová polévka

Nejprodávanější spalovače
v Československu
Bleskové doručení
do celé Evropy
Nejrůžovější a nejkrásnější balíčky pod sluncem
Nejsme obyčejný e-shop,
jsme holky jako ty