Jak zhubnout zdravě? Janča to dokázala!

Jak zhubnout zdravě? Janča to dokázala!

Janička je jednou z účastnic proměny s Ladylab. Holky měly sestavený jídelníček od nutriční terapeutky, cvičily s VIP PROGRAMEM a užívaly naše fitness pomocníčky. Janča se musela poprat s těžkou životní situací, nočními směnami a závislostí na sladkém. Jak se jí podařilo zhubnout? To se dozvíš v rozhovoru.

1. Co tě přimělo přihlásit se do proměny?
Do proměny jsem se dostala díky soutěži od Simči Berčákové (IG: sisigonewild), kde měla článék o soutěži. Měl se napsat komentář, proč bych chtěla proměnu vyhrát. Napsala jsem svůj příběh, Simče se zalíbil a vybrala mě! A mně se otevřely nové dveře do nového života a jsem za to neskutečně vděčná! Protože dříve jsem se už fitness věnovala a i stravě, ale těžká životní situace, velká operace a hodně práce mi to vše nabouralo a já nemohla najít cestu zpět sama k sobě, ale teď už jsem ji konečně zase našla! :)

2. Co tě na tvém novém režimu nejvíce překvapilo? Zjistila jsi například, co si dříve dělala při cestě za vysněnou postavou špatně?
Co mě nejvíce překvapilo, bylo to, že jsem nikdy nevěřila, že cvičení nalačno bude pro mě mnohem lepší a efektivnější. Zkusila jsem to a pokud mám možnost, tak zásadně cvičím hlavně ráno chvíli po probuzení, mám pak mnohem více energie přes den a mám chuť se více hýbat. Co další mě překvapilo, tak to byl jídelníček od Janičky, která je naprosto skvělá a udělala mi jídelníček i na noční směnu, což je pro mě super, protože dříve jsem na noční hladověla v domnění, že v noci se nemá jíst a teď už vím, že to bylo špatně.

A co jsem dělala špatně? Za prvé jsem skoro necvičila a za druhé, když jsem chtěla zhubnout, tak jsem opravdu jedla strašně málo a teď už vím, že to nebyla ta správná cesta.

Hubnutí Jana

3. Co pro tebe při hubnutí bylo nejtěžší? Měla jsi i slabé chvilky, kdy jsi to chtěla vzdát?
Pro mě bylo při hubnutí nejtěžší vzdát se sladkého… Kdo miluje sladké, tak mě určitě chápe. Ale vydržela jsem a začala nahrazovat sladké spíše ovocem. Když už, tak jsem si dosladila jogurt proteinem a nebo čekankovým sirupem a to bylo pro mě uspokojivé.

Vzdát? Takový pocit jsem úplně neměla, ale to že jsem si občas při cvičení zanadávala sama na sebe, že jsem neschopná a nic neudýchám, tak to na mě přišlo často :D, ale díky bohu se mi má fyzička den ode dne zlepšuje.

4. Jak jsi spokojená s jídelníčkem od Janičky? Pociťovala si během hubnutí hlad?
Jak jsem již zmiňovala, pro mě byl jídelníček od Janičky vysvobození od věčného hladovění. Janička mi hned po první schůzce sama napsala, že jím málo, což bylo to, co mě hodně překvapilo a když jsem si začala dělat jídlo podle jejího jídelníčku, tak jsem upřímně měla občas i co dělat, abych to snědla, protože jsem najednou měla více jídla a tím chci i říct, že jsem opravdu hlad nepociťovala. :)

Zdravé hubnutí s Ladylab

5. Jak ti jde pravidelné cvičení s VIP PROGRAMEM?
Co se týče cvičení, tak e-book neni šptaný, ale mě osobně vyhovuje spíše VIP program s Míšou. Když cvičím podle videí, je to pro mě efektivnější, protože se snažím Míšu stíhat, i když je to občas dobrej hardcore. :D I tak se prostě nevzdávám a jedu dál podle videí od ní. Teď momentálně jsme si řekli s přítelem, který jel celou proměnu se mnou, že si tu proměnu dáme znova, takže jedeme dál!

6. Oblíbila sis některé Ladylab doplňky stravy? Které jsou tvé nejoblíbenější a proč?
Velice jsem si oblíbila produkt Hunger Controlprotein Strawberry a Choco Bueno a samozřejmě Turbo. Můj nejoblíbenější produkt je jahodový protein zaručeně a Turbo, protože po něm dávám neskutečný výkony a leje ze mě jako z konve. :D

7. Kde na sobě vidíš největší výsledky?
Největší výsledky na sobě vidím na mé fyzičce. Dříve jsem byla zadýchaná již při vyšlápnutí prvního patra u nás v bytovce a dneska? Dneska vyběhnu schody až do třetího patra se psem skoro bez zadýchání! A při cvičení mám konečně větší výdrž. A co se týče mého těla, tak největší změnu na sobě vidím na bocích a na zadečku, kde tato změna je hlavně cítít na mém oblečení, což člověka opravdu potěší.

Výsledky po 8 týdnech hubnutí:

Váha: -4 kg

Pas: -4 cm

Boky: -9 cm

Stehna: -3 cm

 
Fitness proměna

Nejprodávanější spalovače
v Československu
Bleskové doručení
do celé Evropy
Nejrůžovější a nejkrásnější balíčky pod sluncem
Nejsme obyčejný e-shop,
jsme holky jako ty