Jídelníček trenérky Míši Mrázkové

Jídelníček trenérky Míši Mrázkové

Jak vypadá jídelníček naší trenérky Míši Mrázkové? To ti ukážeme v novém článku. Miška pro tebe sepsala její ukázkový den na talíři. Jsou to samá chutná jídla, která patří do zdravého jídelníčku. Můžeš se inspirovat, pokud tápeš nad tím, co jíst.

Samozřejmě každá z nás má jiné požadavky na energický příjem. Hodnota ideálního kalorického příjmu závisí na věku, výšce, váze, pohybu, životním stylu, stravovací historii, ale počítá se tam toho mnohem více… je to ryze individuální, proto pro tebe dnes nemáme přesný jídelníček s gramážemi.

Chceš zhubnout a konečně vidět výsledky? Janička ti sestaví jídelníček na míru tvým potřebám. V jídelníčku budeš mít jídla, která ti chutnají, jsou levná, jednoduchá na přípravu, a hlavně nebudeš hladovět. Ke krásné postavě se musíš projíst. Tak pojď si pro změnu!

 

Chci jídelníček

 

jídelníček na míru

Snídaně

Ovesná kaše – ovesné vločky zalij horkou vodou, přidej lžíci jogurtu, protein Marshmallow Cookie a na vrch lžičku ořechového másla Cookie Crunch.

Taková snídaně obsahuje vše, co potřebuješ! Komplexní sacharidy a vlákninu v podobě ovesných vloček, pořádnou porci bílkovin z proteinu a zdravé tuky z ořechového krému. Po této mňamce zůstaneš dlouho zasycená a tvé tělo bude spokojené.

Svačina č. 1

Kefírové mléko neochucené s banánem a hrstkou mandlí nebo lískových ořechů

Pozor! Sáhni vždy po neochucené variantě mléčného výrobku, abys nepřijala zbytečně cukru navíc. Kefírové mléko je samo o sobě velmi zdravé a blahodárně působí na trávení. Banánem doplníš vitamíny a energii. Oříšky obsahují spoustu pro tělo prospěšných látek, krásně tě zasytí, a ještě si pochutnáš. Doporučujeme druhy oříšků střídat, ať máš jídelníček pestrý.

Oběd

Losos s rýží a zeleninou

Ruku na srdce, holka! Jak často se ve tvém jídelníčku objevují ryby? Losos obsahuje omega-3 mastné kyseliny a vitamín D. A navíc naprosto skvěle chutná! Losos je zdrojem bílkovin a zdravých tuků. K obědu přidej ještě sacharidy – rýži nebo brambory a samozřejmě zeleninu. Zelenina zaplní tvé bříško a doplníš potřebné mikronutrienty a vlákninu.

Svačina č. 2

Lady SNACK slaný karamel + borůvky

Nevíš, co s sebou do práce nebo na výlet? Proteinová tyčinka LADY SNACK to jistí! Hoď si ji do batůžku a nenech hlad, ať tě překvapí. Tyčinka tě skvěle zasytí a zažene chutě na sladké. Zvolíš příchuť slaný karamel jako naše Miška nebo raději kokosovou?

Večeře

Vaječné muffiny s rýžovými chlebíky

Už jsi vyzkoušela náš recept na vaječné muffiny? Že ne? Tak to musíš napravit! Taková večeře ti nezabere moc času. Je to jednoduché a rychlé. Muffiny si můžeš ochutit dle osobních preferencí. Ve fantazii se meze nekladou.

Jak vidíš, v jednoduchosti je klíč. Nemusíš vymýšlet žádná exkluzivní a složitá jídla, jde to i takto snadno. A pokud přece jen nevíš, jak na dietní jídelníček, který tě dovede k vysněné postavě, pak je tu pro tebe Janička!



jídelníček trenérky
Nejprodávanější spalovače
v Československu
Bleskové doručení
do celé Evropy
Nejrůžovější a nejkrásnější balíčky pod sluncem
Nejsme obyčejný e-shop,
jsme holky jako ty