Nejlepší cviky na vnitřní stranu stehen

Nejlepší cviky na vnitřní stranu stehen

Trápí tě třepající se vnitřní strana stehen? Zpevni to! Máme pro tebe zásobník nejúčinnějších cviků na stehna. Naše trenérky vědí, jak tuto problematickou partii efektivně procvičit. Zařaď tyto super cviky do svého tréninku a pojď si pro výstavní nožky do kraťásků.



CHCI KRÁSNOU POSTAVU


Výpady

Výpady jsou super cvik, který se určitě vyplatí do tréninku na nohy zařadit. Ze začátku zařaď střídavé výpady na každou nohu s vlastní vahou těla. Jakmile se tvůj výkon začne zlepšovat, je na čase přidat i činky. Začít můžeš u 3 kg činek a postupně navyšovat.

Při výpadu si dej pozor, abys v obou kolenech dodržela úhel 90 stupňů. Váhu drž na přední noze na celém chodidle.

Ve výpadu můžeš zařadit také kmitání. Dělej malé pohyby nahoru a dolů. U tohohle cviku ti garantujeme, že ta stehna pěkně ucítíš.


Výpady


Výpady na stranu

Postav se rovně a nohy rozkroč na šířku boků. Zpevni střed těla a ruce spoj na hrudníku. Pravou nohou udělej výpad stranou. Drž pravé koleno rovně a neuhýbej s ním ani směrem ven a ani dovnitř. Ve výpadu se snaž jít dostatečně nízko. S výdechem se pak vrať silou pravé nohy zpět a do výchozí pozice. Opakuj i na druhou stranu.


Výpady do strany


Sumo dřepy

Klasické dřepy jsou super, ale na vnitřní stranu stehen budou ještě lépe fungovat sumo dřepy. Dej nožky dál od sebe a pojď na to! I do sumo dřepů můžeš zařadit „pumpování“, tedy kmity nahoru a dolů v rozsahu pár centimetrů. Právě tyto malé pohyby ucítíš nejvíce. Tak co? Pálí to?

Další oblíbený cvik na vnitřní stranu stehen jsou sumo dřepy s úkrokem na stranu. Jednoduše udělej úkrok, sumo dřep, vrať se a pokračuj na další stranu. Střídej nožky a sleduj, jak krásně se ti zpevňují.

Sumo dřep s výponem je pořádná vypalovačka na stehna. Střídavě zvedej pravou a levou patu a špičky drž na zemi. Neboj se jít ve dřepu pořádně nízko, ať to pěkně cítíš.


Dřep s výponem


Zvedání na vnitřní stehna

Tenhle cvik je maximálně účinný právě na vnitřní stranu stehen. Pohyb začínáš v leže na boku. Opři se o loket, horní nohu pokrč a opři ji vpředu. Spodní nohou kmitej nad zemí. Opakuj cvik na obě strany.


Zvedání na vtniřní stehna


A pokud chceš rychle zhubnout a zpevnit celé tělo, máme pro tebe nadupaný VIP PROGRAM, s kterým konečně dosáhneš výsledků. Videa zaměřená na problematické partie, spalovačky, posilovačky, zumba, jóga… Přidej se k nám. Společně to vymakáme!

 

CHCI KRÁSNOU POSTAVU


VIP program

Nejprodávanější spalovače
v Československu
Bleskové doručení
do celé Evropy
Nejrůžovější a nejkrásnější balíčky pod sluncem
Nejsme obyčejný e-shop,
jsme holky jako ty