8 tipů, jak zhubnout stehna!

8 tipů, jak zhubnout stehna!

Dneska si řekneme, jak na problematické partie. Venku je teplo a ty máš strach si obléct kraťasy, a tak se raději potíš v dlouhých riflích? Přečti si náš článek, jak zhubnout stehna a ukaž výstavní nožky v krátké sukni nebo kraťáskách. Víme, jak na ně.

Jak zhubnout stehna?!

1. Buď trpělivá a nevzdávej to. Chce to čas a pořádně makat!

2. Zařaď silový trénink.

3. Cvič alespoň 4krát týdně.

4. Kombinuj kardio a silový trénink.

5. Posiluj komplexně celé tělo (nejen stehna).

6. Najdi si aktivity, které tě budou bavit.

7. Když můžeš, choď pěšky.

8. Jídelníček je základ, ale pomoct si můžeš také účinnými doplňky stravy.

 

CHCI ZHUBNOUT

 
hubnutí-stehna

Jde zhubnout stehna?

Někdy se nám to zdá až nemožné je zhubnout a je pravda, že lehké to nebude. Musíš vydržet a jít si za svým cílem! Pokud máš postavu typu hruška, tedy tuk se ti drží v oblasti hýždí a stehen, pak právě tato problematická partie půjde dolů hůře. Pravděpodobně budeš jako první hubnout břicho, v obličeji, na rukou… neboj, když vydržíš, časem uvidíš změny i na stehnech.

Co cvičit, když chci zhubnout stehna?

Nejlépe uděláš, pokud budeš kombinovat kardio a silový trénink. Při kardio aktivitách spálíš přebytečný tuk, posilováním nožky pěkně zpevníš a vytvaruješ. Mezi kardio aktivity patří například jízda na kole nebo na kolečkových bruslích, plavání, tanec, tenis a další podobné aktivity. Při těchto aktivitách se pořádně zapotíš, spálíš kalorie a pomohou ti dostat se do kalorického deficitu, který je pro hubnutí stěžejní.

Když můžeš, choď všude pěšky nebo vystup o zastávku dříve z MHD. Chůze je skvělá pomůcka k hubnutí. Je pro tělo přirozená, vhodná pro každého, a navíc je mimořádně zdravá. Můžeš ji spojit s nákupem, objevováním nových míst, s pokecáním s kamarádkou nebo jen provětráš svou hlavu na čerstvém vzduchu. Stejně skvělý je i běh! Běh také dělá krásné nožky.

Aktivity vhodné při hubnutí:

- Rychlá chůze

- Běh

- Jízda na kole

- Eliptický trenažér (rotoped, orbitrek, stepper)

- Jízda na kolečkových bruslích

- Plávání

- Skákání na trampolíně

- Tanec (zumba, dance workouty a další styly)

- Jóga, pilátes

 

Každý pohyb se počítá. Najdi si takovou aktivitu, která tě bude bavit, a hlavně u ní vydržíš. Hubnutí nemusí být „mučení“.

Jak zhubnout stehna

Zařaď silový trénink

Štíhlé nožky jsou sice fajn, ale ještě krásnější budou, pokud je budeš mít pevné a vytvarované. Bez silového tréninku to ale nepůjde. Zapoj do svého tréninku pravidelné posilování alespoň 2krát týdně na spodní část těla. Při sestavování tréninkového plánu si dej pozor, abys zapojila skutečně všechny části nohou – vnitřní stehna, vnější stehna, boky, hýždě, lýtka…

Kombinuj kardio a posilování

Určitě se vyplatí po posilování nohou zařadit ještě kardio. Pokud je tvým cílem redukce tuku na nohou, můžeš zkusit zařadit posilovačku a posléze ještě pár minut na rotopedu nebo orbitreku pro maximální výsledky.

Posiluj komplexně celé tělo

Nedoporučujeme ti však cvičit pouze a jen NOHY. Procvičit musíš celé tělo komplexně. Tím, že budeš od rána do večera dřepovat, hezké nožky nezískáš. Zaměř se i na horní část těla. Když si vybuduješ krásná sexy ramena, získáš pěkně rovnoměrnou zpevněnou postavu. Při sestavování tréninkového plánu nezapomeň ani na dny odpočinku. Tělo potřebuje regeneraci, aby mohlo hubnout.

hezké nohy

Chci štíhlá stehna, ne svalnatá…

Většina žen chce spíše štíhlá stehna než svalnatá. Jak poznáš, že máš na nich tuk a ne svaly? Je to jednoduché: Pokud se to třepe, je to tuk. Opravdu se nemusíš bát, že bys posilováním získala stehna jako kulturista. Domácím cvičením s vlastní vahou ti obří stehna nenarostou.

Pokud je budeš posilovat, krásně se prodlouží, zpevní a opticky zúží. Pokud budeš budovat nějaké ty svalíky, bude to pro tebe jedině k dobru! Jak se říká: Svaly pálí tuk. Ty budeš mít rychlejší metabolismus a budeš si moct dovolit více jíst. Největší svaly na našem těle se nachází právě na nohách, tak využij tuto příležitost.

Pomoz si doplňky stravy na hubnutí

Je tvým cílem zredukovat tuk? Doporučujeme ti náš nový výhodný balíček Chci zhubnout, odvodnit a nežrat. Balíček obsahuje vše, co potřebuješ pro účinné shazování kil. Na cestě za vysněnou postavou ti pomůže nejprodávanější spalovač tuků pro ženy FAT KILLER, který perfektně funguje společně s CARNITINEM. Chceš spalovat tuk i během spánku? Nesmí ti chybět noční spalovač NIGHT BURNER. Odvodňovač WATER FIGHTER zatočí s přebytečnou vodou v tvém těle a díky HUNGER CONTROLU nebudeš mít nutkavé chutě.


Jak zhubnout stehna

Nejprodávanější spalovače
v Československu
Bleskové doručení
do celé Evropy
Nejrůžovější a nejkrásnější balíčky pod sluncem
Nejsme obyčejný e-shop,
jsme holky jako ty