Bára zjistila, jak správně hubnout!

Bára zjistila, jak správně hubnout!

Bára je jednou z účastnic naší proměny s Ladylab. Holky měly sestavený jídelníček od Janičky, cvičily s VIP PROGRAMEM a užívaly naše fitness pomocníčky. Bára na sebe může být pyšná, jelikož se jí podařilo zredukovat procenta tuku v těle. Z 36 % tuku v těle se dostala na neuvěřitelné číslo 26 %! Jde vidět, že Bára jedla, jak měla a k tomu si pořádně mákla.

1. Co tě přimělo přihlásit se do proměny?

Přihlásila jsem se, protože jsem už několik měsíců cvičila ale pomalu jsem ztrácela motivaci a chuť v tom pokračovat. Neviděla jsem na sobě žádné změny, ačkoliv jsem dřela a 4x týdně cvičila. Potřebovala jsem, aby mi někdo poradil, co dělám špatně.


Proměna Báry

2. Co tě na tvém novém režimu nejvíce překvapilo? Zjistila jsi například, co si dříve dělala při cestě za vysněnou postavou špatně?

Přesně tak, poznala jsem, co dělám špatně. Pravidelnost a vyváženost stravy, to je hlavní důvod, proč u mě nešla kila dolů. Přiznám se, že co mě celou proměnu překvapovalo bylo, jak malé množství jídla tělu stačí, aby se cítilo spokojené.

3. Co pro tebe při hubnutí bylo nejtěžší? Měla jsi i slabé chvilky, kdy si to chtěla vzdát?

Vzdát jsem to nechtěla, prostě se nevzdávám, ale pár slabých chvilek bylo. Bojuju se svou závislostí na cukr, takže ukočírovat svou hlavu a chutě bylo opravdu těžké a přiznám se, že ne vždy se mi to podařilo.


fitness proměna

4. Jak jsi spokojená s jídelníčkem od Janičky? Pociťovala si během hubnutí hlad?

Jídelníček byl skvělý, Janička to má opravdu vyšperkované a určitě bych doporučila oslovit Janičku všem, kdo se trápí se svým tělem. Hlad jsem pociťovala ale Janička mě nenechala dlouho trpět, a tak jsme po měsíci navyšovali denní příjem kalorií.

5. Jak ti jde pravidelné cvičení s VIP PROGRAMEM?

VIP program je prostě skvělý, Míša je prostě obrovský vzor a sympatické, krásné sluníčko, které nás provádí celým procesem cvičení. Samozřejmě jsou horší dny, kdy člověku chybí energie a pak jsou dny, kdy vím, že zvládnu všechno na světě. :-D Ale ten skvělý pocit, jaký ze sebe po každém tréninku mám, ten se ničemu nevyrovná. Stala se z toho závislost, které už se nikdy nechci zbavit. :-)


Proměna

6. Oblíbila sis některé Ladylab doplňky stravy? Které jsou tvé nejoblíbenější a proč?

Všechny produkty mají něco do sebe. Nejvíc jsem však byla nadšená z Turba, po kterém jsem vážně měla větší výdrž a kolikrát mě to tak nakoplo, že jsem ještě zvládla uklidit celý byt. :-D Výborný mi přijde taky kolagen, za mě ten citronový úplně top!

7. Kde na sobě vidíš největší výsledky?

Největší výsledky jsou samozřejmě na mé psychice, cítím se šťastnější, energičtější a kupodivu mám i pocit, že se mi všechno daří. Začínám být jistá sama sebou, za což jsem vděčná. Co se týče postavy, měla jsem vždycky strach, že si nikdy nezvyknu na své silné nohy, ale jak vidím, jak se tvarují a mění se, začínám je mít ráda. 

 

Výsledky po 8 týdnech hubnutí

Váha: -2 kg

Pas: -3,5 cm

Boky: -2 cm

Paže: -1 cm

Stehna: -2 cm

Hubnutí

Nejprodávanější spalovače
v Československu
Bleskové doručení
do celé Evropy
Nejrůžovější a nejkrásnější balíčky pod sluncem
Nejsme obyčejný e-shop,
jsme holky jako ty