Můžu zhubnout tancem?

Můžu zhubnout tancem?

Často se nás ptáte, zda zrovna tanec je ideální aktivitou, pokud je cílem redukovat tuk. My si myslíme, že tanec je skvělý! Je to nejen pohybová aktivita, u které zapojíš všechny svaly v těle, ale zároveň je to zábava a určitý způsob terapie.

Každý pohyb se počítá. Pokud tě tanec baví, pak v něm směle pokračuj. Bude to efektivnější cesta, jak dosáhnout vysněné postavy, než když by tě někdo nutil trávit hodiny v posilovně, i když by tě to nebavilo. Najdi si životní styl, který TOBĚ bude vyhovovat. Každá jsme jiná a každou bude bavit něco jiného. To je naprosto v pořádku. Volba je jen na tobě. Navíc tanec je skvělá doplňková aktivita, kterou můžeš zpestřit svůj běžný trénink.Jen ať to není nuda!

Tanec spaluje kalorie

Tanec můžeme zařadit mezi kardio aktivity. To jsou aerobní aktivity, při kterých tělo spaluje tuky. Při kardiu by se naše tepová frekvence měla pohybovat od 60-70 % jejího maxima. To je právě ta zóna spalování tuků. Ale nejen to! Kardio nám zlepší fyzičku, je prevencí vzniku kardiovaskulárních onemocnění a cukrovky 2. typu, zlepšuje mozkové funkce a vyplavuje endorfiny, které zajišťují dobrou náladu. To vše je důvod, proč by aerobní aktivity měl zařadit do života každý jedinec. Je to zkrátka zdravé.

Tanec a hubnutí

Při tanci zapojíš všechny partie

Jednostranný pohyb? Ani omylem. Pokud se budeš kroutit v rytmu hudby, pak zaručeně zapojíš všechny svaly v těle (i ty, o kterých si dříve nevěděla, že je máš). Důležité je mít při tanci zpevněný střed těla. Vždycky si pohlídej, že máš aktivovaný tzv. core. To využiješ i v běžném životě. Již žádné vypouklé bříško a shrbená záda…

Zvýší se ti sebevědomí

Při tanci objevíš v sobě onu ženskost. Pohyb je oslavou těla. Oslavuj, co vše dokáže! Do pohybů dáš kousek sebe a svého osobitého stylu.Najednou to budeš jen TY a hudba. Uvolni se a probuď v sobě eleganci, něžnost a SEBEVĚDOMÍ. Moje kamarádka ráda říká: „díky pole dance jsem sebevědomější než kdy dřív.“

Je to zábava

Snad každá dívka si alespoň jednou při poslechu hudby představovala, že je hvězdou pódia. Pojď s námi zase trošku fantazírovat. Uvidíš, že abys rozhýbala své tělo v rytmu hudby, nepotřebuješ do sebe nalít několik panáků. Při takové zumbě nebo twerkování se rozhodně nudit nebudeš. Bude to zábava, vyblbneš se, zapomeneš na všechno trápení a budeš si užívat přítomný okamžik. Tanec vyplavuje endorfiny neboli hormony štěstí, proto bude mít příznivý vliv i na tvou psychiku.

dá se zhubnout tancem

Máš mnoho možností

Druhů tance je spousta. Zkusit můžeš klasické společenské tance, ale i modernější typy. Aktuálně je velmi oblíbená například zumba, dance cardio (dance workout), pole dance, twerk, ale také nestárnoucí disco dance, hip hop, street dance nebo břišní tance. Vyber si, co bude tvému srdci nejblíže. Navíc je skvělé, že spoustu lekcí tance najdeš na internetu. Můžeš si tančit ve svém obýváků při oblíbené hudbě. Je na tobě, jestli budeš improvizovat nebo se naopak naučíš něco nového.

Ve VIP PROGRAMU najdeš online lekce energické zumby a nově také lekce DANCE HALLL A SOCA S MICHELLE! Chceš zažít taneční párty u sebe doma? Pak si tyto lekce nenech ujít! Rozhýbeš své tělo, spálíš kalorie a ještě si to pořádně užiješ.



CHCI SI ZATANČIT


Při pomalejším tanci spálíš až 200 kcal za hodinu. Ovšem pokud zvolíš intenzivnější taneční trénink (například street dance), pak můžeš spálit až 400 kcal za hodinu. Profesionální tanečníci zvládají spálit během své přípravy na závody až 600 kcal za hodinu. Samozřejmě množství spálených kalorií se bude lišit od intenzity, délky i druhu tréninku.

Pokud chceš spalování ještě více podpořit, pak si dej 15 minut před tréninkem nejprodávanější spalovač FAT KILLER. To je náš nejúčinnější spalovač tuku, s kterým dosáhneš výsledků. Jak vidíš, hubnutí nemusí být nuda, udělej si to zábavné a pestré.


online lekce tance

Nejprodávanější spalovače
v Československu
Bleskové doručení
do celé Evropy
Nejrůžovější a nejkrásnější balíčky pod sluncem
Nejsme obyčejný e-shop,
jsme holky jako ty