Pomazánka z lučiny

Pomazánka z lučiny

Taky jsi fanoušek pomazánek? My v Ladylab je milujeme! Čerstvé pečivo by bez lahodné vrstvy pomazánky nebylo kompletní. Na tuhle dobrotu budeš potřebovat jen pár základních surovin a příprava ti nezabere víc jak 10 minut. Navíc budeš přesně vědět, co do pomazánky dáváš. Nepřekvapí tě tam žádná aditiva, která by měla nepříznivý vliv na tvé trávení. Však to znáš – doma dělané dobroty jsou ty nejlepší.

SUROVINY (2 porce):

Pesto:

130 g olivového oleje

50 g čerstvé petržele

30 g lískových ořechů

5 g oloupaného česneku

1 ČL soli

Na pomazánku:

250 g lučiny

30 ml mléka

sůl

POSTUP:

Petrželku si vložíme do mixéru, přilijeme olivový olej a rozmixujeme. Přidáme ořechy, sůl a česnek a směs ještě jednou umixujeme. 

POSTUP NA DOKONČENÍ

V míse smícháme lučinu s trochou mléka, přidáme 70 g petrželového pesta, promícháme a dáme  vychladit.

Pomazánku podáváme s oblíbeným pečivem.



Nejprodávanější spalovače
v Československu
Bleskové doručení
do celé Evropy
Nejrůžovější a nejkrásnější balíčky pod sluncem
Nejsme obyčejný e-shop,
jsme holky jako ty