Jak zhubnout bříško: pojď na to správně!

Jak zhubnout bříško: pojď na to správně!

Potřebovala bys zhubnout tuk z oblasti břicha? Hledáš tipy a rady, jak na to? Pak jsi tady správně. V tomto článku si povíme, jak může vypadat tvá cesta za vysněným bříškem. Získej krásné a ploché bříško. Cíl je na dosah, stačí jen začít, kočko.

Nejde hubnout pouze jednu partii

Lokální hubnutí neexistuje. To bychom pak všechny měly dokonalá těla. Některé z nás mají postavu typu hruška a tuk se jim drží v oblasti hýždí a stehen, jiné z nás mají naopak postavu typu jablko a tuk se jim drží v oblasti břicha.

Jestliže je tvoje problematická partie právě bříško, pak počítej s tím, že tuk z této oblasti půjde dolů jako poslední. To je realita, kterou ovlivnit nelze. Je to dáno tvými predispozicemi. Mrkni na mámu nebo babičku, jakou ona má postavu. Na druhou stranu je dobré si říct, že NIC NENÍ NEMOŽNÉ. Možná to bude dlouhá cesta, ale rozhodně budou výsledky stát za to.

ladylab jak na ploché bříško

Buchty se pečou v kuchyni

Správná strava má velký podíl na úspěchu. Hubnout lokálně sice nejde, tuk budeš redukovat komplexně z celého těla (ne jen z jedné partie), ale jak všichni víme, pro hubnutí je důležitý kalorický deficit. Tvůj příjem musí být nižší než výdej. Ideální kalorický deficit je cca 300 – 500 kcal.

PŘÍKLAD Z PRAXE: Pokud je tvůj energetický výdej např. 2 200 kcal (ve výdeji je zahrnuta hodnota bazálního metabolismu, fyzické aktivity, běžné denní aktivity, termický efekt jídla), pak je možné, že tvůj energetický příjem pro hubnutí bude 1 900 kcal. Samozřejmě tato hodnota se bude u každé z nás lišit. Záleží to na tvé výšce, váze, věku, sportovních aktivitách, povolání, stravovací minulosti, zdravotním stavu a podobně.

Prožij svůj život aktivně

Trávit hodinu denně cvičením je super, ale nezapomeň také na zbylé hodiny tvého dne. Prosedíš je nebo je prožíváš aktivně? Spaluj tuky při chůzi, na bruslích, na kole nebo i při domácích úklidech. Každý pohyb se počítá. Získáš fyzičku a budeš si moct dovolit více jíst, jelikož tvůj energetický výdej během dne bude vyšší. Podpořit spalování můžeš i pomocí fitness doplňků. Dej si před tréninkem ten nejúčinnější spalovač tuků pro ženy FAT KILLER a výsledky uvidíš raz dva.

Nezapomínej ani na posilování. 100 sklapovačkami denně břicho rozhodně nezhubneš. Takto to nefunguje. Posiluj komplexně celé tělo, nezaměřuj se pouze na jednu partii. Navíc i při takovém dřepu, který je primárně zaměřený na zadeček a nohy, zapojíš také břicho. Mysli při tréninku na pevný střed těla, budeš ho posilovat neustále.

E-book FULL BODY – Dokonalá postava je sestaven tak, abys efektivně odcvičila celé tělo. Čekají na tebe (nejen) ty nejlepší cviky na bříško. Cvičení s e-bookem si můžeš uzpůsobit dle svých potřeb. Ať už jsi začátečník nebo patříš mezi pokročilé… pořádně si mákneš a výsledky na sebe nenechají dlouho čekat.

ladylab e-book fullbody dokonalá postava
Navíc doporučujeme zaměřit se na CORE neboli střed těla. Posílením CORE si osvojíš správné držení těla, získáš ploché a vypracované bříško a následně to uplatníš i v běžném životě. Narovnej se, zpevni střed – bude ti to více slušet. Již žádné vypouklé bříško… Správné držení těla si hlídej při cvičení, při chůzi, při stání, ale i při sezení. Kdykoliv na něj pomyslíš, je to dobře. Zautomatizuješ si to a následně to pro tebe bude zcela přirozené.

Neopomíjej ani spánek, odpočinek a stress managment

Dalšími kousky do skládanky zdravého životního stylu jsou spánek, odpočinek a zmáknutý stress managment. Jeden bez druhého nebude fungovat. Kromě posilování nezapomínej ani na rest days, kdy tvé tělo bude regenerovat a nabírat sílu na další trénink. Navíc svaly ti nerostou při tréninku, ale právě při odpočinku. Dopřej si kvalitní spánek. Spánek se nevyplatí podceňovat, jelikož má velký vliv na kvalitu našeho života.

Stres je všude okolo nás. Jen tak nezmizí. Je jen na nás, jak na něj budeme reagovat. Můžeme se jím pohltit, nebo se k němu můžeme postavit čelem. Nauč se zvládat stresové situace. Najdi si obranné mechanismy, které ti pomohou. A hlavně nezapomeň na to, že vše začíná v hlavě.

Tipy, jak konečně zhubnout bříško

- Měj realistické cíle. Nechtěj výsledky teď hned. Nepřestávej a nevzdávej to.
- Buď v kalorickém deficitu.
- Pomoz si fitness doplňky stravy.
- Kombinuj kardio a posilování.
- Kvalitně spi, regeneruj a odpočívej.
- Srovnej si hlavu.

Redukce tuku není žádná věda. Je to vlastně velmi jednoduché. Důležité je ale rozhodnout se a začít. Udělej první kroky, drž se svého plánu a užívej si výsledky. S námi to navíc bude ještě krapet snadnější a růžovější.


Ladylab cviky na břicho

VIP PROGRAM


Ve VIP PROGRAMU najdeš kategorii Sexy bříško za 6 týdnů. Čekají tě videa plná efektivních cviků pro pevné bříško, ukázkový jídelníček a komplexní tréninkový plán pro dosažení výsledků snadno a co nejrychleji. Tak pojď s námi do toho!

Nejprodávanější spalovače
v Československu
Bleskové doručení
do celé Evropy
Nejrůžovější a nejkrásnější balíčky pod sluncem
Nejsme obyčejný e-shop,
jsme holky jako ty