Běháš? Jaké doplňky bys měla používat?

Běháš? Jaké doplňky bys měla používat?

Pro mě se běhání stalo závislostí, které už se jen tak nezbavím. Pokaždé se těším na to, jak se posunu zase o krok dále. To, co mě žene dál a nabíjí energií není samozřejmě jen vášeň k běhu, ale pomáhají mi samozřejmě i doplňky stravy.

Před každým tréninkem si dám tu nejvíc top kombinaci, která mě nakopne k lepším výkonům a tou je:
FAT KILLER, CARNITIN  a TURBO



PROČ FAT KILLER 

Běháním si nejen čistím hlavu, ale zároveň shazuju i přebytečná kilča. Proč tomu spalování tuku ale ještě trochu nepomoct? Fat Killer ti pomůže efektivně spalovat tělesný tuk. Zároveň obsahuje kofein, takže ti dodá energii na delší trasu a zaručuju ti, že po běhu s Fat Killerem budeš ždímat tričko.




PROČ CARNITIN 

Společně s Fat Killerem je to to nejlepší kombo na spalování tuku. Díky Carnitinu si tělo bere energii z tukových zásob, a to přesně chceme. 
#tukypryc


PROČ TURBO 

Díky TURBU překonávám své vlastní limity a dokážu se vyburcovat k takovým výkonům, které mě vždy překvapí. Je to skvělý nakopávač a zároveň motivátor v jednom. Když už něco chceme dělat, dělejte to naplno, a když nám nezbývá moc energie, musíme ji trochu podpořit. 



                                       



ZA ODMĚNU

Abych mohla zase co nejdříve vyběhnout a pokračovat v běžeckém tréninku, dám si BCAA a protein pro lepší regeneraci. Doplním tak potřebné živiny, které moje tělo v tu chvíli potřebuje. 
Přece si za takový výkon zasloužím pořádnou odměnu. 
A jaký protein mám nejraději? No přece můj milovaný Strawberry protein

Tvoje Petruška


Nejprodávanější spalovače
v Československu
Bleskové doručení
do celé Evropy
Nejrůžovější a nejkrásnější balíčky pod sluncem
Nejsme obyčejný e-shop,
jsme holky jako ty