Na co se můžeš těšit od září každý pátek na našem blogu?

Na co se můžeš těšit od září každý pátek na našem blogu?

Výživové trendy a směry se na nás valí dennodenně ze všech stran. Přibývají neustále nové a také se vrací ty staré. Věřím, že z toho máš v hlavě guláš a nevíš, co je pro tebe ideální. Proto jsme se s Kristýnkou rozhodly páteční články zaměřit právě na různé módní diety, výživové směry a trendy. Snad ti tyto články pomůžou k sestavení tvého stravovacího grálu.

Proč jsme se tak rozhodly?

Vesměs to vzešlo ze zkušeností a z komunikace především s vámi. A celkově hodně z praxe. Když komunikuji s klientkami, slýchám jaké všechny diety už mají za sebou, a přesto tápou a nevědí, jak se stravovat. Většina z nich se jídlem pouze zbytečně stresuje a dostává se do začarovaného kruhu spojeného se strachem z jídla a kily navíc. Navíc se bohužel nejedná jen o zralé ženy, ale i velmi mladé dívky. A to mě právě přesvědčilo rozebrat jednotlivé diety a výživové směry. A přidat názory nás nutriční terapeutů, jak na ně nahlížíme.

Navíc i pro mě s Kristýnkou to bude jakási forma vzdělávání. Jak už jsem psala výše, dnes je neskutečné množství diet, trendů, „zázračných“ diet a určitě nejsou poslední. Tudíž si i my rozšíříme obzory o nové diety, které náš trh nabízí. Stoprocentně jich dost neznáme a ani nevíme, že existují.

Co tě čeká a nemine?

Každý článek bude věnovaný jedné dietě, výživovému směru či trendu. Vždy tě s danou problematikou seznámíme a rozebereme si klady a zápory jednotlivých diet. Na závěr připojíme náš pohled jako nutričního terapeuta. Zda bychom do toho šly samotné, nebo ne. Vše samozřejmě zdůvodníme a zkusíme doporučit, pro koho je daný výživový směr vhodný a pro koho ne.

Těšit se můžeš například na sacharidové vlny, přerušovaný půst, různé diety dle slavných osobností, veganství, vegetariánství, ketodietu, dietu podle krevních skupin a mnoho dalších.

Budeme rády, když se zapojíš

Máš sama zkušenosti s nějakou dietou nebo se momentálně řídíš dle určitého výživového směru? Popřípadě máš v plánu se do něčeho pustit? Neváhej a poděl se s námi na našem instagramu. Petruška si pro tebe už připravila stories, kde stačí napsat název diety či výživového trendu, který tě zajímá, a chceš, abychom ho s Kristýnkou rozebraly. O své tipy a zkušenosti se s námi můžeš podělit také na Whats Appu.

NAPIŠ MI

Nejprodávanější spalovače
v Československu
Bleskové doručení
do celé Evropy
Nejrůžovější a nejkrásnější balíčky pod sluncem
Nejsme obyčejný e-shop,
jsme holky jako ty