Proměna s LADYLAB

Proměna s LADYLAB

Určitě jsi zaznamenala náš skvělý projekt PROMĚNA S LADYLAB.
S holkama jsme daly hlavy dohromady a řekly si, že by bylo skvělé vybrat 4 z vás, kterým pomůžeme ke změně životního stylu a samozřejmě i postavy. Chtěly jsme vám dodat odvahu, motivaci a taky notnou dávku podpory, protože co si budem... ono to cvičení někdy tak jednoduché není :)
 
Napsalo vás opravdu hodně a výběr nebyl ani trochu jednoduchý. Seděly jsme nad vašimi příběhy a pečlivě je pročítaly. A právě příběhy našich holek – proměnářek, PROČ SE DO PROMĚNY PŘIHLÁSILY, nás přesvědčily o tom, vybrat právě je. Denča, Nicol, Peťa i Barča měly samozřejmě obrovskou radost z toho, že jsme je vybraly a do proměny se vrhly s plným nasazením.
 
Holky si na začátku prošly vážením, měřením, focením, konzultací o svém životním stylu, sestavením jídelníčku na míru, tréninkovým plánem a zásobou našich produktů ke cvičení, aby šlo spalování a rýsování o něco rychleji.
Podávaly každodenní report o tom, jak se jim cvičí, jak se cítí a jak ten pekelný trénink vlastně zvládají :)
Začátky rozhodně nebyly jednoduché. Holky se ale postupem času dostávaly do lepší a lepší kondice. Jejich motivace se začala zvyšovat i s příchodem prvních změn, a právě z nich měly největší radost.

                                                    

 
A jak jsou na tom holky teď? :) Jednotlivé příběhy všech našich 4 hrdinek proměny se dočteš postupně v dalších článcích. Tak se těš!
 
A protože nás tenhle projekt hrozně bavil a máme z něj velikou radost, rozhodly jsme se v něm pokračovat. Nyní máš tedy i ty šanci na svou proměnu.
Vyplň krátký formulář a pojď si pro změnu! :)
Nejprodávanější spalovače
v Československu
Bleskové doručení
do celé Evropy
Nejrůžovější a nejkrásnější balíčky pod sluncem
Nejsme obyčejný e-shop,
jsme holky jako ty