Posiluj i v kanclu

Posiluj i v kanclu

Aby se ti pořádně zpevnila postava, je potřeba do fitka chodit minimálně třikrát týdně. Na to ale nikdo nemá čas. Právě proto existují cviky, které můžeš praktikovat přímo v kanceláři a my ti poradíme jak. 
Máme pro tebe 4 cviky, při kterých si dokonale zpevníš postavu!

Využij předmětů v místnosti

Toho, že máš sedavé zaměstnání, se dá při cvičení skvěle využít. Stačí, když budeš co dvě hodiny stahovat zadní partie po dobu pěti minut. Za chvilku budeš mít zadeček, kterému žádný kluk neodolá. Pokud už nějakého máš doma, není možné, aby si nevšiml změny. 

Míč do každé kanceláře

Je statisticky dokázáno, že produktivní je člověk sedmdesát procent své pracovní doby. Využij tedy zbylých třicet pro sebe. Kup si do kanceláře gymnastický mít a ve volných chvílích na něm můžeš cvičit. Posilování nohou jde na něm jako po másle. 

                                                     

Nenech zakrnět svaly 

Sedavé zaměstnání není pro zdraví člověka prospěšné. I proto je dobré využít jakoukoli příležitost k pohybu. Ideální je si jednou za čas protáhnout ruce. Natáhni je do vzduchu a následně je dej za hlavu. Prokrví se ti a bude se ti i lépe pracovat. 

Hlídej si rovná záda

Málokdo ví, že nejpodstatnější při sedavém zaměstnání, je správný posed. Zkus mít tedy rovná záda a nehrbit se. Také není dobré mít celý den překřížené nohy. Tvoje kolena by měla svírat uhel devadesáti stupňů a střed monitoru si dej do úrovně očí. 

                                                     


Nohy si zaslouží odpočinek 

Zejména ve velkých firmách se vyžaduje, aby ženy nosily podpatky. Když zrovna ale nemáš jednu schůzku za druhou, na nohách je mít jistě nemusíš. Vezmi si do práce tedy jedny náhradní, tobě pohodlné boty, které si nazuješ, aby si tvoje nohy odpočinuly.

Stravou ku zdraví

Jistě. Víme, že kantýna dole pod barákem má spoustu dobrot, ale ve stravě se určitě zvládneš trošku krotit. Právě ta je při procesu formování postavy velmi podstatná. Místo hovězího guláše zvol tedy raději salát nebo, v případě, že toužíš po masu, rybu. 

                                                       
Nejprodávanější spalovače
v Československu
Bleskové doručení
do celé Evropy
Nejrůžovější a nejkrásnější balíčky pod sluncem
Nejsme obyčejný e-shop,
jsme holky jako ty