JAK EFEKTIVNĚ VYUŽÍT KARANTÉNU

JAK EFEKTIVNĚ VYUŽÍT KARANTÉNU

Vládní nařízení zní jasně - zůstaňte doma a ven vycházejte pouze, když je to nutné!!! I když nechceme situaci zlehčovat, řekly jsme si, že nebudeme smutnit a vymyslíme, čím vás doma zabavit. Jak asi už holky tušíte, tak první, co nás napadne dělat doma při volné chvíli, je cvičení. 

Takže šup, natáhnout legínky, tričko, zvednout prdelku a pustit si náš YouTube kanál. Ty co to myslí s cvičením vážně, ihned se registrujte do našeho VIP programu, cvičení je pokročilejší, náročnější a každý týden vás v něm budou čekat 4 nová videjka.

https://ladylab.cz/vip-program


Další lumpárna, kterou můžete doma provádět 
je pořádný úklid! Taky máte temnou komoru, kterou už dlouho plánujete uklidit?
I kdyby ne, pořád můžete obrátit byt vzhůru nohama a dát do pucu méně dostupná místečka, na která obvykle není tolik času… Mimochodem, takový generální úklid vydá za jedno celé cvičení, takže tímto považujte svou denní dávku sportu za splněnou.

Nebo si udělejte chvilku se svým oblečením a protřiďte si šatník - řiďte se pravidlem:
“Co jsem na sobě neměla rok, jde z domu!”

Můžete udělat dobrou věc a staré oblečení darovat potřebným v této situaci to spoustě lidem pomůže a udělá radost. Z bavlněného oblečení se nyní hodně šijí roušky. Zkuste mrknout na internet, jestli by se někomu vaše staré tričko nehodilo a nemohlo dále někde pomoct.

A to bych nebyla já, abych vám neporadila nějaký Beauty tip.
Využijte čas doma pro sebe a dejte si masku na vlasy a na pleť, udělejte si zábal na nohy, na ruce… Trošku se rozmazlujte, vždyť si to zasloužíte! A pokud vám zrovna chybí takovéto produkty doma, můžete si je sami vyrobit? Na internetu je spousta návodů na domácí masky. 

Dám vám tip na mojí oblíbenou domácí masku na vlasy:

Smíchejte trochu kokosového (nebo jiného) oleje, lžíci až dvě medu a jeden žloutek. Tuhle směs naneste na VLHKÉ vlásky a nechte působit, alespoň 15 minutek, ale klidně déle. Masku pak z vlasů vymyjte vlažnou vodou - nesmí být teplá, jinak by se vajíčko uvařilo. Pak vlasy umyjte klasicky šamponem a kondicionérem, jak jste zvyklá. Uvidíte ten boží lesk!

Takhle by se to dalo přežít, ne? :) 


Nejprodávanější spalovače
v Československu
Bleskové doručení
do celé Evropy
Nejrůžovější a nejkrásnější balíčky pod sluncem
Nejsme obyčejný e-shop,
jsme holky jako ty