ONLINE SVĚT Dominiky Myslivcové

ONLINE SVĚT Dominiky Myslivcové

Dominika je nepřehlédnutelná osobnost českého internetu. Věnuje se zpěvu, herectví, modelingu. Je to schopná podnikatelka a má za sebou i několik charitativních počinů. Ke všem těmto pracovním povinnostem se dostala právě díky internetu. Domča je průkopnicí blogerského světa v České republice a svůj blog začala psát už když jí bylo 11 let. O své dlouholeté zkušenosti v online světě se s námi podělila v novém díle Pink Talk. 


Domča na začátku svého působení na internetu přišla o spoustu přátel a setkala se i s kyberšikanou a nenávistí. Naštěstí se proti těmto věcem obrnila a dnes tvrdí, že jí to zocelilo. Svou slávu a kariéru postavila převážně na haterech.
V sebejistotě a úspěchu ji od počátku podporuje její milující rodina, na kterou nedá dopustit. 
I přes množství internetového obsahu tvrdí, že je jedno, jaká je konkurence, pokud má člověk co říct, a dokáže svým obsahem zaujmout.

Život influencera se zdá být lehký jako peříčko. Opak je ale pravdou. Dominika na svém Instagramovém profilu tráví nespočet hodit a musí mu věnovat neustálou pozornost. 
Mimo vymýšlení obsahu si materiál k publikaci i sama upravuje a tvrdí, že si nedovede představit život bez internetu a sociálních sítí. Tudíž i ona se řadí mezi závisláky.
S instagramovou slávou přichází ale i nebezpečí v podobě stalkerů. Na jednoho takového slídila Dominika musela volat i policii. 

Zajímá tě, jaký je život influencera?

Zapni si youtube a podívej se na celý rozhovor!


Nejprodávanější spalovače
v Československu
Bleskové doručení
do celé Evropy
Nejrůžovější a nejkrásnější balíčky pod sluncem
Nejsme obyčejný e-shop,
jsme holky jako ty