7 tipů, jak se zbavit celulitidy

7 tipů, jak se zbavit celulitidy

Ach, ta otravná pomerančová kůže. Objevuje se v ten nejnevhodnější okamžik, a když se jí chceš zbavit, dá to pořádnou práci. Přinášíme ti 7 tipů, jak dostat celulitidu nadobro ze svého života.


     Účinná masáž

Nedej tukovým buňkám šanci. Čas od času potřebují totiž pořádně prohnat, aby se rozhodly pro dobrovolný útěk. Ideální je, si zajít pro obchodu pro speciální rukavice a kůži každý večer pořádně promasírovat. Na trhu máš k dispozici nepočet masážních olejíčků, takže se z toho může stát i celkem příjemná večerní rutina.

     Krémuj se každý večer

Kromě masáží je potřeba používat i příslušné anticelulitidní krémy, kterými je také trh přesycen. Najdeš je v obyčejné drogerii od stokoruny až po specializované obchody s krémy za několik tisíc. Je jen a jen na tobě, jakou cestu zvolíš. Klidně zkus nejdříve ten levnější, a když zjistíš, že nezabírá, zvol ten dražší. Za zkoušku ale nikdy nic nedáš. Není nutné utrácet vyšší tisíce za krémy, spíš je dobré si najít ten, který ti bude nejvíc vyhovovat.

     Hýbej se

Měj na paměti, že celulitida nezmizí bez pořádného pohybu. Nikdy se tedy nezapomeň hýbat. Nemusíš se nutně potit v posilovně. Stačí, když si půjdeš zaplavat nebo zvolíš při cestě do obchodu rychlochůzi. Bud zkrátka svižnější.

     Jez dobře

Kašli na smažáka s hranolkama. Víme, že ti to chutná, ale nezdravým jídlem jen podporuješ tuky. A z nadbytečných podkožních tuků vzniká co? Celulitida. Dej raději prostor čerstvé zelenině a ovoci. Zkus omezit pečivo a ranní chleba s paštikou nahraď třeba celozrnným chlebíkem se sýrem cotagge. Nebudeš litovat.

     Vsaď na přístroje

Nejsou ti příjemné masážní rukavice? Nevadí. Celulitidou trpí velké procento žen, a proto je tu nespočet variant, jak jí předejít nebo se jí zbavit. V obchodě si můžeš koupit takzvané masážní válečky, které ti při důsledném používání zaručí, že se celulitida dlouho nevrátí.

     Zkus trojkombo od Ladylab

Dnešní moderní doba nabízí i jiné varianty, než jen krémy a válečky. Jistě při pravidelném používání celulitida zmizí, ale proč si nepomoct doplňky stravy. Odbourat tuk ti pomůže Fat Killer, Night Burner a Carnitin. Zkus tohle trojkombo a uvidíš.

     Omez hormonální antikoncepci

Hormonální antikoncepce není úplně dobrá, pokud trpíš na celulitidu. Zkus si vybrat buď nízkohormonální nebo úplně nehormonální. V takovém případě je pak možné použít pesar nebo tělísko. Antikoncepce s hormony navíc obecně není zdravá, tak je lepší ji nahradit jinou variantou. Je to ale samozřejmě na tobě.

 

 

 

Tags: jak se zbavit celulitidy
Nejprodávanější spalovače
v Československu
Bleskové doručení
do celé Evropy
Nejrůžovější a nejkrásnější balíčky pod sluncem
Nejsme obyčejný e-shop,
jsme holky jako ty