ROZHOVOR: Žiju tak, abych byla šťastná, říká Kristýnka Kubíčková

ROZHOVOR: Žiju tak, abych byla šťastná, říká Kristýnka Kubíčková

Kristýnka Kubíčková (22) je úspěšnou modelkou a my na ni nedáme dopustit, spolupracujeme spolu už více jak rok a půl. Nás v LadyLabu zajímalo, jak to dělá, že je pořád tak krásná, usměvavá a co by dělala, kdyby se neživila modelingem. To ale není zdaleka všechno, co nám prozradila.

Být mediálně známá a mít takovou práci je určitě stresující. Jak se vypořádáváš se stresem?

Nejlepší je si nejdříve říci, čeho se ten stres týká. Když je to pracovní, je potřeba si sednout a uklidnit se. Když je to něco osobního, ať už se to týká negativních komentářů, tak si o tom popovídám s kamarádkou nebo s mámou. Určitě je lepší mluvit, než to v sobě dusit.

Jsi krásná a mladá modelka. Veřejnost očekává, že budeš neustále upravená. Jak k tomu přistupuješ?

Veřejnost to ode mě může očekávat. Já žiju tak, abych byla šťastná. Když jdu na nějakou akci, tak jsem samozřejmě upravená. :-) 

Máš nějakou kosmetickou rutinu?

Používám nejrůznější čistící gely. Je důležité si čistit pleť ráno i večer před spaním. Když spíme, tak do pleti se zanáší bakterie, které máme v polštářích a sedá na nás prach. Jím plno vitamínů na vlasy a na pleť.

Jaký náš produkt je tvůj nejoblíbenější?

Momentálně je to Fat Killer, arašídové máslo a Carnitin. Vždycky, když jdu cvičit a mám třeba nějaký těžší den, tak mi Fat Killer pomůže se nakopnout a lépe se soustředit. Hodně pak spaluju. Kombinace Fat Killeru s Carnitinem je pro mě bomba. No a k tomu nové arašídové máslo s kouskama karamelu je za mě top kousek, který jsem si zamilovala.

Jak často cvičíš?

Snažím se cvičit doma podle videí, protože pro mě fitka moc nejsou. Vadí mi, když se na mě lidi koukají, takže ideální by bylo, kdybych měla růžové fitko jako máte vy doma a cvičila bych v něm podle vašich videí. :-))

Je něco, co bys na svojí postavě chtěla změnit?

Tak momentálně přes léto bojuju jako téměř každá žena se zavodněním, takže po létě teď přijde taková ta očista. Změním si jídelníček. Přes léto se to úplně ohlídat nedá, když jsou grilovačky. Po létě se chci dát dohromady.

CHCI POMOCT S ODVODNĚNÍM

Čím bys byla, kdybys nebyla modelkou?

Cukrářkou. :-) Studovala jsem to. Ráda peču dorty a vařím. V budoucnu bych někde měla ráda malou roztomilou cukrárnu i s restaurací. Třeba až jednou nebude tolik pracovních nabídek…

V čem jsme pro tebe jiní, než ostatní firmy?

Spolupracuji s vámi už rok a půl. Vnímám, že jste firma jiná, než ostatní. Spíše rodinná. Vždycky, když k vám přijdu, tak se cítím strašně dobře. Neuvěřitelně se rozvíjíte. Jste firma, která má budoucnost a perspektivu. Když od vás člověk dostane balíček, tak je tam i pozdrav od srdíčka, ručně psaný. Je vidět, že všichni, co u vás pracují, to dělají srdcem.

Nejprodávanější spalovače
v Československu
Bleskové doručení
do celé Evropy
Nejrůžovější a nejkrásnější balíčky pod sluncem
Nejsme obyčejný e-shop,
jsme holky jako ty