Péče o pleť po dovolené

Péče o pleť po dovolené

Cestování letadlem, vlakem nebo autobusem, změna klimatu, slunění… To vše se na naší pokožce po dovolené podepíše. Jak tedy pečovat o pleť po dovolené, abychom ji dostali zpátky do formy? Mám pro tebe skvělé tipy!

 

Jak se starat o pleť po dovolené

- Nepodceňuj čištění pleti po návratu z dovolené.

- Udělej si peeling pleti i celého těla.

- Zajdi si na kosmetiku do profesionálního salónu a svěř se do rukou expertů.

- Dopřej pleti pořádnou dávku hydratace a výživy.

- Vyzkoušej pleťovou masku.

- Zaměř se při hydrataci na oční okolí.

- Nezapomínej na SPF ochranu i po dovolené.

- Dbej na pravidelný přísun tekutin.

- Vyzkoušej kolagenový drink.

- Produkt CLEAN SKIN dopřeje tvé pleti vše, co potřebuje.

 

CHCI KRÁSNOU PLEŤ


Péče o pleť

Čištění pleti vždy a všude

Čistit pleť je potřeba každý den. I v případě, když se nelíčíš, tak je to žádoucí. Přes den se nám na pleti usazují nečistoty z ovzduší, saháme si na pleť prsty (což je zlozvyk, který se dá jen stěží plně odnaučit), a proto i při absenci make-upu je potřeba pleť odličovat ráno a večer.

Když se navrátíš z dovolené, pravděpodobně to zdlouhavé cestování a změna klimatu, bude vyžadovat pořádné a precizní vyčištění pleti. Nepodceň to!

Začni peelingem na pleť. Peeling prováděj šetrně, jemně a produktem, na který si zvyklá a tvé pleti vyhovuje. Zbavíš svou pokožku odumřelých buněk a bude vypadat víc fresh a sjednoceně. Po dovolené na slunci je vhodné použít i peeling na celé tělo. Existují peelingy pro všechny typy pokožky, tak si vyber ten, který je pro tebe ten pravý. Pokud by sis přece jen nevěděla rady s výběrem a použitím, pak se poraď se svou kosmetičkou.

Jestliže se nechceš pouštět do domácího ošetřování pleti, objednej se ke kosmetičce. Svěř se do rukou odborníků a uvidíš, že to bude stát za to. Tvá pleť se ti poté odvděčí. Investice do krásy se ti vždycky vrátí.

 
čištění pleti

Hydratace, hydratace a zase ta hydratace

Po opalování a dlouhém pobytu na sluníčku je potřeba pleť pořádně hydratovat a vyživit. Je pravděpodobné, že po dovolené je celá vysušená a postrádá vitalitu a šmrnc. Nedovol, abys zestárla o 10 let! Pořádně hydratuj a vyživuj.

Na hydrataci použij kromě své klasické beauty rutiny také pleťovou masku. Pleťová maska je nejen extra příjemnou záležitostí, ale také tvou pleť nacucá pořádnou dávkou hydratace a živin. Spoj příjemné s užitečným.

Při anti-aging péči nezapomeň především na oblast očního okolí. Právě kůže u očí je ta nejtenčí, a nejen že se velmi snadno spálí od sluníčka, ale také rychle stárne a mohou se nám tam objevovat první vrásky… Dbej na používání očních krémů a sér a nezapomeň také na chladivé polštářky a masky, které tvé oční okolí zhydratují.

 

Nezapomínej na SPF ochranu

Že SPF se musí používat jen u moře? Tak to je velkej mýtus! SPF je potřeba používat pořád. I když jsi ve stínu, i když je večer… Sluníčko působí na naši pokožku neustále. Chraň svou kůži. Nejen že tak předejdeš zdravotním problémům, ale i vzniku zbytečných vrásek a stárnutí pleti. Více se dočteš v článku: Jak se zdravě opalovat.

 opalování


Voda je zázrak na pleť

Pitný režim je samozřejmě důležitý celoročně. Nicméně v létě, kdy se více potíme a vystavujeme svoji pokožku slunci, tak je ještě dvakrát více důležitý! Vsaď na čistou vodu, ať do sebe nepřijímáš zbytečně cukru navíc. Doplnit tekutiny můžeš také kolagenovým drinkem.

 

Doplňky stravy na pleť

Pečuj o svou pleť zevnitř. Když jí budeš dopřávat vše, co potřebuje, projeví se to na jejím vzhledu. My pro tebe máme unikátní produkt CLEAN SKIN s nadupaným složením. Tobolky na pleť obsahují vitamín C, který napomáhá k normální tvorbě kolagenu. Dále vitamín A, B3 a B6 a třezalku lékařskou pro ty nejlepší výsledky.

Chceš výsledky ještě podpořit? Tak to já nedám dopustit na kolagen! Collagen My Beauty s příchutí cherry je dokonalý! Navíc už všechny víme, že pokud chceme krásnou pleť, tak doplňovat kolagen je naprosto zásadní.


kolagen my beauty

Věřím, že ti moje tipy pomohly a budu se na tebe těšit u dalšího článku,

Tvoje Petruška

Nejprodávanější spalovače
v Československu
Bleskové doručení
do celé Evropy
Nejrůžovější a nejkrásnější balíčky pod sluncem
Nejsme obyčejný e-shop,
jsme holky jako ty