Spalovače tuku: Jak fungují ty opravdu účinné?

Spalovače tuku: Jak fungují ty opravdu účinné?

Spalovače tuků jsou skvělým pomocníkem na cestě za vysněnou váhou a postavou. Některé z nich tě dokážou krásně nakopnout a namotivovat k výkonu při cvičení, jiné zase snižují nadměrnou chuť k jídlu a chuť na sladké. Na jakém principu fungují jednotlivé typy? Máme pro tebe přehled!


Přehled spalovačů tuku a jejich působení


  • Stimulační spalovače tuku

Fungují na principu stimulace centrálního nervového systému. Mají termogenní účinek, jehož důsledkem je zrychlení metabolismu a lehké zvýšení tělesné teploty. Jejich základem jsou látky typu kofein, zelený čaj, guarana nebo synefrin. Jejich přínosem je především to, že tě dokážou nabudit a podpořit spalování tuků. Ideální jsou pro ty z vás, které v důsledku diety postrádáte dostatek energie na trénink a pyšníte se skvělým zdravotním stavem.


  • Nestimulační spalovače tuku

Díky tomu, že neobsahují žádné stimulanty, jsou k organismu šetrnější a využívají jako zdroj energie tuk uložený v těle. Do této skupiny patří CLA (konjugovaná kyselina linoleová), L-carnitin, chrom, chitosan, HCA (kyselina hydroxycitrónová), pyruvát. Jsou vhodné pro ty z vás, které chcete redukovat tělesný tuk a jste přecitlivělé na některé z přídavných látek (např. synefrin či kofein).


  • Komplexní spalovače tuku

Kombinují výše zmíněné účinky a dochází tak k maximálnímu efektu. Omezují pocit hladu a chutí na sladké, jsou rychlým zdrojem energie, urychlují proces látkové výměny a vedou k rychlejšímu dosažení tepové frekvence optimální pro spalování tuků.


Už jsi zkoušela FAT KILLER?


Ke komplexním spalovačům tuku patří například vícesložkový FAT KILLER, který byl vyvinut na bázi vědecky ověřených látek Citrus aurantium, L-karnitin, Guarana a je doplněn o uznávané přírodní polyfenoly. Smysluplná kombinace těchto látek účinně zmobilizuje tukové zásoby, zrychlí jejich přeměnu na energii a nastartuje spalování.


Obrovskou výhodou spalovače FAT KILLER je také jeho velká stimulační schopnost, což znamená, že budeš schopná podat vyšší výkon, a tím se tvé cvičení stává ještě efektivnějším. Samotná redukce váhy bude tak daleko rychlejší.

  • Pozor na kofein

Je třeba počítat s tím, že tak vysoce účinný spalovač obsahuje poměrně značné množství kofeinu. Pokud jsi tedy na kofein citlivější, především v pozdních odpoledních nebo večerních hodinách bys mohla mít problém po tréninku usnout. FAT KILLER není vhodný pro ženy s vysokým krevním tlakem či onemocněním srdce či pro těhotné nebo kojící ženy. Pokud jsi ovšem zdravá jako rybička, tento nakopávač je tím pravým. Stačí tobolka před výkonem a sama poznáš ten rozdíl!


KOUPIT FAT KILLER

Nejprodávanější spalovače
v Československu
Bleskové doručení
do celé Evropy
Nejrůžovější a nejkrásnější balíčky pod sluncem
Nejsme obyčejný e-shop,
jsme holky jako ty