Jak se zbavit camel toe?!

Jak se zbavit camel toe?!

Téma, o kterém se moc nemluví, ale řeší to skoro každá žena. Řeč je o „camel toe“ neboli velbloudí stopě. Jde o to, že se nám v legínách občas rýsují intimní partie a ukazujeme je světu víc, než bychom vlastně chtěly…

Připravili jsme si pro tebe článek na tohle téma! Povíme si, proč camel toe vzniká a co pomáhá, aby nás nepotrápil.

Proč velbloudí stopa vzniká?

- Může za to špatná volba spodního prádla.

- Švy na kalhotkách nebo na legínách.

- Nelichotivý střih a špatný materiál legín nebo kraťasů.

- Špatně zvolená barva nebo vzor na oblečení.

- Neodpovídající velikost oblečení.

Jak vidíš, důvodů může být mnoho. Když je znáš a vypozorovala jsi, co ti vadí, můžeš se tomu snadno vyhnout. My pro tebe máme ale i pár tipů, jak se zbavit camel toe.

velbloudí stopa

Intimní vložky jednorázové a látkové

Pokud tě velbloudí stopa hodně trápí, můžeš začít používat intimní vložky neboli dámské slipové vložky, které camel toe zakryjí. Spousta žen je používá z jiného důvodu, ale prevence camel toe je určitě benefit, který v upnutých legínách oceníš.

Pokud chceš být šetrnější k životnímu prostředí, můžeš pro tyto účely využít také látkové vložky, které jsou pratelné. Poslouží také velmi dobře.

Správný střih legín či kraťasů

Základem je ideální střih a kvalitní materiál legín či kraťásků. Špatně našité švy, které jen podtrhují viditelnost velbloudí stopy? To určitě nechceme. Stejně tak i bezešvé legíny umí v tomhle potrápit. Zkoušej, objevuj a zjistíš, jaký střih ti nejvíce vyhovuje.

Pokud jsou legíny příliš tenké až skoro průsvitné, pak máš tento „problém“ přímo zaručen. Připlať si za kvalitu.

Jestli se opravdu necítíš komfortně, vždy můžeš zvolit volné kalhoty, tepláky nebo sukni místo upnutých legín.


Jak se zbavit camel toe

Bezešvé a kvalitní kalhotky

Stejně jako je důležitý střih a materiál legín, tak i spodního prádla. V tomhle případě jsou naopak ideální bezešvé kalhotky, které nebudou vznik velbloudí stopy podporovat. Některé kalhotky mají šev přímo uprostřed, a tak zvýrazňují o to více stydké pysky.

I z hlediska hygieny a komfortu se vyplatí kupovat si kalhotky z kvalitního a prodyšného materiálu. Žádné laciné, tenké a umělé materiály rozhodně pro naše intimní partie nechceme!

Dobře zvolená velikost

Jsou ti kalhotky malé a zařezávají se ti? No tak to je pak jasné, že tě camel toe potrápí. Velikost spodního prádla zvol tak, aby byly tak akorát volné a pohodlné. Stejně tak by tě neměly táhnout legíny či kraťase.

Barvy, které jsou lichotivé

Při výběru legín zohledni také barevné provedení. Jednobarevné světlé legíny, které jsou v nude odstínech nebo až bílé, mohou být pro tvé intimní partie méně lichotivé. Samozřejmě černá je klasika, s kterou rozhodně nic nezkazíš. Pozor si dej také na nelichotivé vzory.

Velbloud v legínách

Nejprodávanější spalovače
v Československu
Bleskové doručení
do celé Evropy
Nejrůžovější a nejkrásnější balíčky pod sluncem
Nejsme obyčejný e-shop,
jsme holky jako ty