Hanka Kynychová a tajemství mladistvého vzhledu!

Hanka Kynychová a tajemství mladistvého vzhledu!

Čas nezastavíme, ale skvěle se můžeme cítit i s přibývajícími roky. Hanka Kynychová si oblíbila náš nový produkt ANTI-AGING, který ti dodá potřebný elán do života. Složení jsme vyladili k dokonalosti, aby ses cítila krásná, mladá a plná energie.

ANTI-AGING je směs 3 zelených superpotravin v jedné tobolce. Ječmen, chlorela a spirulina posilují imunitu a obranyschopnost organismu, což je velmi důležité pro naše zdraví, ale zároveň mají i omlazující účinky. Pyšní se prevencí stárnutí pleti a vzniku nových vrásek. Pokud si chceš udržet pleť krásnou a zdravou, tak je ANTI-AGING ideální produkt pro tebe!

 

CHCI MLADISTVÝ VZHLED

 
Tipy jak na mladistvý vzhled

Chlorella pro detoxikaci pleti a zlepšení trávení

Chlorella je sladkovodní řasa, který má velmi silné detoxikační účinky. Odplavuje z těla toxiny a tím čistí pleť. Mimo to je známá pro své antibakteriální a hojivé účinky, proto pokud tě trápí akné, ekzém či jiné nedokonalosti na pleti, pak ti tato zelená superpotravina může pomoct.

Chlorella působí blahodárně na střevní mikroflóru. Účinně tak bojuje proti nafouklému bříšku a dalším zažívacím problémům. Bude tvým věrným pomocníčkem při cestě za vysněnou postavou.

Spirulina pro zářivou a mladistvou pleť

Spirulina dodá pleti živiny, které posílí její vitalitu a jas. Organismu dodá tu správnou energii a elán do života a rychle zatočí s únavou. Navíc je skvělým pomocníkem i při redukci hmotnosti. Je bohatá na bílkoviny, vitamin B12 a chróm, který je důležitý k udržení normální hladiny glukózy v krvi.

Zelený ječmen proti stárnutí

Zelený ječmen má silné antioxidační účinky, které zajišťují ochranu buněk před předčasným stárnutím. Má blahodárný vliv na krásu naší pokožky, jelikož bojuje proti akné i ekzémům. Napomáhá zklidnit mysl a snižuje únavu, proto je také skvělým doplňkem při hubnutí!

 
anti aging doplněk stravy

10 anti-aging tipů!

Ptáš se, jak nezestárnout? Tohle jsou naše osvědčené tipy, které se vyplatí zařadit do životního stylu.

1. Zdravá, pestrá a vyvážená strava je základ!

2. Nezapomínej na pitný režim, ideálně čistou neperlivou vodu.

3. Doplňuj vitamíny a minerály. Dopomoct si můžeš doplňky stravy. My můžeme doporučit náš kolagen My Beauty nebo ANTI-AGING.

4. Přirozeně se hýbej (chůze, kolo, plavání, jóga, pilátes…).

5. Zařaď silový trénink pro vytvarování postavy.

6. Dostatečně a kvalitně spi (alespoň 7 hodin).

7. Mysli pozitivně! Nestresuj se věcmi, které stejně nemůžeš ovlivnit.

8. Vyřaď ze svého života lidi, s kterými máš „toxický vztah“.

9. Starej se o svou pokožku. Pravidelně ji čisti, hydratuj a vyživuj.

10. Dělej, co tě baví. Najdi si čas na sebe, obklopuj se lidmi, kteří tě mají rádi, miluj a buď vděčná.


 CHCI MLADISTVÝ VZHLED


Zaručený recept na to, jak být navždy mladá, pro tebe nemáme. Ale tyhle tipy ti pomohou, aby ses cítila skvěle ve svém těle. Pečuj o sebe s láskou. Jak se budeš cítit uvnitř, tak budeš působit navenek.

Hanka Kynychová

Nejprodávanější spalovače
v Československu
Bleskové doručení
do celé Evropy
Nejrůžovější a nejkrásnější balíčky pod sluncem
Nejsme obyčejný e-shop,
jsme holky jako ty