Účinky kolagenu

Účinky kolagenu

Přemýšlíš o tom, jestli si pořídit kolagen a zda má vůbec smysl ho suplementovat? Sepsali jsme ti článek, kde ti povíme všechny pozitivní účinky kolagenu. Uvidíš, že tohle je doplněk stravy, který má skutečně smysl!

 

Proč si koupit kolagen?

- Kolagen pomáhá v boji proti celulitidě.

- Působí pozitivně na kůži a všechny její nedokonalosti.

- S věkem klesá produkce kolagenu, proto je nutné ho doplňovat.

- Přispívá ke krásné, zářivé a mladistvé pleti bez vrásek.

- Působí na kvalitu a pevnost nehtů.

- Jeho dalším benefitem je podpora růstu a kvality vlasů.

- Užívání kolagenu působí pozitivně na klouby a šlachy, proto ho ocení sportující ženy.

- Kolagenovým drinkem doplníš tekutiny.



CHCI KOLAGEN

 

kvaltní kolagen

Kolagen proti celulitidě

Pomerančová kůže trápí až 80 % žen. A to ženy všech věkových kategorií, hubené i při těle, sportující i nesportující, a dokonce i muže! Není to nic, za co by ses měla stydět. Ovšem určitě to neznamená, že se s tím nedá nic dělat.

Kolagen tvoří až 70 % kožních bílkovin, takže by se dalo říct, že je základní stavební jednotkou kůže. Kolagen postupem času upadá, a i díky tomu celulitida vzniká, takže sečteno – podtrženo, když budeme kolagen pravidelně doplňovat, zlepší se i stav naší celulitidy.

Obecně můžeme říct, že kolagen má pozitivní účinky na kůži. Pokud máš tedy nějaké problémy, například se ti hůře hojí zranění nebo se ti snadno dělají strie, kolagen je super prevencí proti těmto kosmetickým vadám.

 

Zdravá a mladistvá pleť

Zůstaň mladá díky kolagenu! Méně vrásek, lepší regenerace, pevnější a hydratovaná pleť. To vše právě díky kolagenu, takže STOP faceliftu! Chce to jen pořádnou dávku kolagenu a hlavně včas. Nečekej tedy na první vrásky, než začneš užívat kolagen. Nejdůležitější je totiž nepodcenit prevenci.

Kolagen si naše tělo umí tvořit jen do určitého věku. Postupně klesá produkce kolagenu a nám se začínají objevovat první vrásky. Proto je důležité začít kolagen doplňovat co nejdříve. Pokud se chceš tedy vyhnout ochablé, unavené a suché pleti bez života… Začni s kolagenem včas.

Jak vidíš, kolagenový drink je i super dárek pro každou ženu. My prodáváme balíček COLLAGEN MIX, který zaručeně udělá radost mamince, ségře nebo třeba kámošce. Pokud tedy nevíš, co darovat k narozeninám nebo jen tak z lásky, pak tohle je skvělý tip!


kolagen ladylab

Zpevněné nehty

Trápí tě křehké a roztřepené nehty, které se ti zadrhávají o oblečení? Ano, tohle je problém mnohých z nás a není to nic příjemného. Ale i nehty kolagen umí spravit, a právě díky němu budou tvé drápky pevné a zdravé.

Doplněk pro kvalitnější vlasy

Vypadávají ti vlasy? Jsou suché a lámou se? Štěpí se ti konečky? Stejně jako u kůže, tak je kolagen i základní stavební jednotkou vlasů. Pokud tedy chceš lesklou, hustou a krásnou hřívu, tak vzhůru pro kolagen.

Vlasy jsou díky němu jemné, déle drží objem, jsou lesklejší a méně se lámou. Podpoř růst vlasů kvalitním kolagenovým drinkem.

účinky kolagenu

Zdravé klouby

Skvělá zpráva (nejen) pro sportovkyně! Pravidelné užívání kolagenu ocení hlavně naše klouby, kosti a chrupavky.

Funguje totiž jako olej na zrezlý mechanismus. Takže už žádné vrzání v kolenou a konec bolavým kloubům! Pokud tě trápí problémy s pohybovým ústrojím, kolagen pozitivně působí i na naše zdraví. Proto je doporučován zejména pro aktivní ženy.

Kolagen by neměl chybět žádné moderní ženě ve výbavě!

 

Hydratace organismu vynikajícím kolagenovým drinkem

Chceš si občas zpestřit pitný režim něčím sladkým a osvěžujícím? Kolagenové drinky jsou super variantou. Stačí jen rozpustit odměrku ve vodě a chutný nápoj je na světě. My prodáváme 3 vynikající příchutě, a to sice jahodový, citrusový a třešňový kolagenový drink.

Tohle je to správné letní osvěžení. Doplníš tělu tekutiny, a ještě uděláš něco pro své zdraví a krásu.

 

CHCI KOLAGEN


kolagen my beauty






Nejprodávanější spalovače
v Československu
Bleskové doručení
do celé Evropy
Nejrůžovější a nejkrásnější balíčky pod sluncem
Nejsme obyčejný e-shop,
jsme holky jako ty