NENÁVIDĚNÁ CELULITIDA - Jak na ni vyzrát?

NENÁVIDĚNÁ CELULITIDA - Jak na ni vyzrát?

Z pomerančové kůže nemusíte mít mindrák! Postihuje 90 % z nás, trápí jak obézní lidi, tak štíhlé modelky, herečky i sportovkyně.
V dnešní době se na Instagramu celebrity chlubí svými nedostatky a je “moderní” mít se ráda, taková, jaká jsem - #selflove
Takže jestli už se ti pár ďolíčků udělalo - hlavu vzhůru, máme je všechny! A kdo ne, ať hodí kamenem… 

Samozřejmě bychom byly všechny rády, kdyby se ji dalo vyhnout… Co si budem…Nejdůležitější je ale prevence!

                                          

JÍDLO A PITÍ JE ZÁKLAD

Tohle platí ve všem a ani u celulitidy tomu není jinak. Takže si hlídej zdravou, vyváženou stravu a dostatečný pitný režim. Pokud nevíš, jak na to správně, tak naše Janička ti s tím ráda pomůže. Chci vyvážený jídelníček. 

Pitný režim je obzvlášť důležitý, díky správné cirkulaci vody v těle ze sebe dostaneš všechny toxiny a škodlivé látky - přesně tohle stojí za vznikem celulitidy. Bez čisté vody to nepůjde!

POHYBEM PROTI CELULITIDĚ

I cvičení má vliv na stav kůže, sice celulitidu nemůžeme “vycvičit”, ale podpoříme tím krevní oběh a pokožka bude krásně prokrvená. Nastartujeme i lymfatický systém, který z těla odvádí škodlivé látky a přebytečné tuky.    


                                   

PÉČE O POKOŽKU

Nejlepší péče, kterou si můžeme dopřát, jsou lymfatické masáže, ale i domácí péče udělá své. Slyšela jsi někdy o lufě? Lufa je přírodní mycí houba s peelingovým a anticelulitidním účinkem. Tahle kouzelnice změní při namočení do teplé vody svoji strukturu na jemnou a heboučkou houbu, kterou se jemnými, krouživými pohyby masíruj po těle. Hned uvidíš, jak bude tvá pokožka jemná a hladká. Po koupeli použij hydratační tělový krém, popřípadě můžeš sáhnout po krému přímo na celulitidu. 

POHODLNÉ OBLEČENÍ

Zní to zvláštně, ale i to, co nosíme na sobě, může dopomoct vzniku pomerančové kůže. Jakmile máš upnuté džíny, které tě v pase tlačí, tak přerušíš tok lymfy a celulitida je na světě. Může to tak být i v případě kozaček. Když to jde, zvol pohodlí, tvůj zadek ti to v létě v plavkách vrátí.


ZÁZRAČNÝ KOLAGEN

Pomerančová kůže trápí nejednu z nás, ale naštěstí s ní můžeme bojovat! Kolagen tvoří až 70 % kožních bílkovin, takže by se dalo říct, že je základní stavební jednotkou kůže.
Postupem času klesá a i díky tomu celulitida vzniká, takže sečteno – podtrženo, když budeme kolagen pravidelně doplňovat, zlepší se i stav naší celulitidy. U doplňků stravy platí pravidlo, že bys měla užívat jen kvalitní produkty a necpát se chemií. Kolagen My Beauty je z volně žijících mořských ryb, a proto se může pyšnit tou nejvyšší kvalitou. 

Nejprodávanější spalovače
v Československu
Bleskové doručení
do celé Evropy
Nejrůžovější a nejkrásnější balíčky pod sluncem
Nejsme obyčejný e-shop,
jsme holky jako ty