Protein Pure Queen – novinka, kterou myslíme na všechny

Protein Pure Queen – novinka, kterou myslíme na všechny

Holky, my vám prostě splníme každé přání! Přivítejte naši novinku na míru pro alergičky, veganky a vegetariánky.Pure Queen je lahodný protein s jemnou příchutí vanilky pro všechny ženy a dívky, které mají intoleranci na laktózu či alergii na bílkoviny živočišného původu, tím pádem je i skvělouvolbou pro veganky a vegetariánky. A nejen pro ně! Pro ty z vás, které nemáte žádná omezení ve stravování, může být příjemným zpestřením. Navíc neobsahuje ani žádné přebytečné chemické přísady, éčka a barviva. A to oceníme všechny.

Jaké je jeho složení?

Složení: hrachový proteinový izolát, přírodní aroma, zahušťovadlo, sladidlo steviol-glykosid.

Obsah bílkovin: 77 %. 

Doporučené dávkování

Rozmíchej 30 g (přibližně 1 zarovnaná odměrka) se 200 ml vody nebo mléka. V případě alternativního stylu stravování či zdravotních komplikací použij rostlinné mléko. Pokud žádná omezení nemáš, tak můžeš i klasické živočišné.
Konzumuj 1-3 dávky denně, po tréninku nebo jako svačinu mezi jídly.

Důležitá upozornění

Protein Pure Queen konzumuj ihned po namíchání. Nepřekračuj doporučené denní dávkování. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Není určeno pro děti, mladistvé do 16 let, těhotné a kojící ženy. Ukládej mimo dosah dětí. Skladuj v dobře uzavřeném obalu při pokojové teplotě. Neobsahuje geneticky modifikované organismy. Může obsahovat stopy mléka a lepku <0,01. 

Moje první a osobní zkušenosti s Pure Queen

Já se tedy musím přiznat, že jsem se na tento produkt nesmírně těšila, jako malá holka. Patřím mezi alergiky na mléčnou bílkovinu, tudíž veškeré proteiny s obsahem mléka jsou pro mě jen na koukání. A dočkala jsem se. KONEČNĚ! Po prvním otevření Proteinu Pure Queen mě mile překvapila jeho vůně. Vůči tomu jsem byla trošku skeptická a bála jsem se, co po otevření přijde. A ona to byla příjemná jemňoučká vůně vanilky. To bylo první, co nažhavilo mé chuťové buňky a ihned jsem ho chtěla vyzkoušet. No, co vám budu povídat, holky. Neodolala jsem a ochutnala už ten sypký prášek. A ona zase vanilka. Mňam:-) Tak jsem neváhala a šla si připravit proteinový nápoj s vodou. Musím říct, že rozpustnost proteinu je naprostý top. Ani jedna hrudka po pár zatřepání. Trošku více napěnil, ale možná jsem byla v euforii a už se nemohla dočkat, tak jsem klepala hodně intenzivně:-) Ve výsledku mi pěna vůbec nevadila, ba naopak mi chutnala. Stejně jako celý nápoj. S rostlinnými proteiny mám už několik zkušeností a musím uznat, že Pure Queen je lahodný. Zároveň musím upozornit ty z vás, které jste zvyklé na klasické mléčné proteiny, bude to chutnat jinak. Mléko je přeci jenom nositelem chuti a přirozeně obsahuje i cukr v podobě laktózy, tudíž také více chutná. Proto bych ho doporučila napoprvé míchat do mléka nebo do rostlinného mléka. Ta chuť bude ještě lahodnější. Já si každopádně svoji ranní kašičku bez Proteinu Pure Queen už neumím představit. Stal se z toho ranní rituál a přiznám se, že i závislost:-)


KOUPIT PROTEIN

Nejprodávanější spalovače
v Československu
Bleskové doručení
do celé Evropy
Nejrůžovější a nejkrásnější balíčky pod sluncem
Nejsme obyčejný e-shop,
jsme holky jako ty