Začni zdravě jíst. Výživová poradkyně Janička ti pomůže

Začni zdravě jíst. Výživová poradkyně Janička ti pomůže

Správná úprava jídelníčku je prvním krokem k dlouhodobému hubnutí. Neustále tápeš ve stravě a nevíš, jaké potraviny jsou pro tebe vhodné? Zeptej se naší výživové poradkyně Janičky, co jíst, když chceš zhubnout!

Jana není ve výživovém poradenství žádný nováček. Po dokončení studia nutriční terapeutiky začala pracovat pro Centrum Petra Havlíčka, kde za 8 let působení pomohla zdravě zhubnout tisícům lidí. Zkušenosti sbírala při sestavování jídelníčků i při osobních konzultacích s klienty.

Jídelníček na míru podle tvých dispozic

Nyní je tu Janička pro tebe a ty si od ní můžeš nechat sestavit jídelníček přesně na míru, kde ti prozradí, co jíst podle tvých tělesných dispozic. Dodá doporučení na 5 jídel denně po dobu jednoho měsíce a navrhne vhodné kombinace potravin k snídani, svačině, obědu i večeři.

CHCI JÍDELNÍČEK NA MÍRU
Poradenství i pro lidi se zdravotními problémy
Máš zdravotní omezení a nejsi si jistá, jestli je jídelníček pro tebe vhodný? Jako vystudovaný nutriční terapeut může Jana pomoci se stravováním i lidem s různými zdravotními komplikacemi. Pokud chceš mít naprostou jistotu, napiš jí na WhatsApp a zeptej se přímo na tvůj problém. Společně už přijdete na to, jestli je pro tebe jídelníček na míru to pravé ořechové.

Zeptej se Janičky i na cokoliv dalšího ohledně stravování. Poradí ti, jak začít jíst vyváženě, aby ses cítila a vypadala skvěle!

NAPSAT JANĚ

Najpredávanejšie spaľovače
v Československu
Bleskové doručenie
do celej Európy
Najružovejšie a najkrajšie balíčky pod slnkom
Nie sme obyčajný e-shop,
sme dievčatá ako ty