Poznejte ideální Ladylab kombinaci pro hubnutí a zpevňování těla

Poznejte ideální Ladylab kombinaci pro hubnutí a zpevňování těla

Hubnout, zpevňovat, nebo rýsovat? Ono je to vlastně hodně podobné, ať už máte postavičku tak akorát, nebo nějaký ten faldík navíc. Vždy je to o úpravě jídelníčku, pohybu a kalorickém výdeji a příjmu.

Přistupujte k sobě jako k individuální ženě, která má svůj cíl, své potřeby a bude jí vyhovovat jiný druh pohybu. Poraďte se klidně s odborníky, kteří vám vytvoří jídelníček a trénink na míru.

Jak na tu správnou figuru

Abyste docílily postavy, o které se vám prozatím jen snilo, zamávejte na rozloučenou cukru a bílé mouce. Upravte celkově jídelníček tak, aby v něm převládaly bílkoviny oproti cukrům a tukům. Skočte si do fitka nebo si zaběhejte, ideálně 3× týdně. Můžete chodit plavat či jezdit na kole. S kamarádkou nebo rovnou partou holek pravidelně zajděte třeba na bosu nebo aerobik. Každopádně to chce pořádně svižný pohyb, při němž budete nejlépe spalovat.

Berličkou, která nakopne vaše hubnutí, se určitě stane náš Fatkiller. V tréninkový den si dejte 1 tobolku čtvrt hoďky před sportováním, v netréninkový den ji berte ráno po snídani.

Hubněte ve spaní

Nevěříte, že můžete spalovat i v noci? Svůj názor tedy přehodnoťte. Německý výzkumník Detlef Pape je přesvědčen o tom, že ve fázi hlubokého spánku vyplavujeme růstový hormon, kterému můžeme laicky říkat i „spalovač tuku“. Aby bylo hubnutí v noci ještě účinnější, podpořte ho Night Burnerem. Sníte-li 2 až 3 tobolky po večeři, v nočních hodinách se zvýší rychlost vašeho metabolismu.

Jak už jsme zmínili, během hubnutí i rýsování je potřeba zvýšit příjem bílkovin. Orientační hodnota bílkovin je při redukci 1,8–2 g na 1 kg tělesné hmotnosti. Zařaďte do jídelníčku řecké jogurty, tvarohy, skyry, cottage, vejce a maso. Nemáte-li čas vymýšlet, co ke svačině, nahraďte ji proteinovým nápojem, na němž si navíc smlsnete. Celých 77 % bílkovin obsahuje náš kokosový protein i vanilkový protein.

BCAA i Carnitin nejsou jen pro chlapy

Pokud máte tukové polštáře, six pack ani jinak vyrýsované tělo z nich nevybudujete. Takže základem je upravit jídelníček a zařadit intenzivní tréninky – kardio i silové cvičení. Spalujte, budujte, zpevňujte! A když už se do toho pustíte se vší parádou, myslete také na ochranu a regeneraci svalové hmoty. Užívejte 2 až 4 tobolky BCAA před tréninkem a stejný počet po tréninku. Pokud nerady polykáte pilulky, pořiďte si BCAA ve formě nápoje s citrusovou nebo melounovou příchutí. Oba vám budou šmakovat.

Celosvětově nejpopulárnější pomocník ke spalování tuku je dozajista Carnitin. Řada sportovců na něj nedá dopustit. Carnitin totiž umožňuje získávání energie z uložených tukových zásob, ovlivňuje metabolismus tuků a jejich následné odbourávání. Navíc posiluje srdce. Užívá se ráno nalačno a před tréninkem.

Jste příliš utahaní? Pryč s výmluvami!

Možná jste už zaslechla nebo sama vyslovila větu: „Dnes nejdu cvičit, jsem moc utahaná, to nedám.“ Ale dáte! Toto je pouhá výmluva pro ty, kteří si na cvičení neumějí nebo nechtějí najít čas. Kdo se ke cvičení přesvědčil, nakonec zjistil, že z tělocvičny odchází spíše s dobitými baterkami než s energií na nule. A pokud jste přece jen měly náročný den doma nebo v práci, zaručeně to odcvičíte díky stimulantu Fatkiller. S čistým svědomím ho zkombinujte s naším produktem Turbo, který vás posune k vyšším výkonům a potlačí svalovou únavu. Tak vzhůru do toho!
Najpredávanejšie spaľovače
v Československu
Bleskové doručenie
do celej Európy
Najružovejšie a najkrajšie balíčky pod slnkom
Nie sme obyčajný e-shop,
sme dievčatá ako ty