Jak pečovat o vlasy a pleť, když se rozhodneš zhubnout

Jak pečovat o vlasy a pleť, když se rozhodneš zhubnout

Jak pečovat o vlasy a pleť, když se rozhodneš zhubnout? Žena by o sebe měla pečovat. Vždy by měla mít hezké vlasy, nehty, pleť a upravené obočí. Jakmile ale začneš hubnout, kvalita může jít dolů. Tělo totiž pak zkrátka pracuje jinak. Jak se o sebe starat, abys zůstala pořád stejně krásná?

Čisti si pleť pravidelně 

Během hubnutí se může změnit struktura kůže. Drobných pupínků na obličeji se neboj. Řešit se rozhodně dají. Podstatná je jedna věc, a to čistit si pleť. Rozhodně to ale nestačí jen večer. Nečistoty se na povrchu kůže usazují i v noci, a tak čistící rutinu prováděj stejně tak i ráno. Použít můžeš vatové tyčinky, anebo látkové, které lze vyprat a použít znovu. Pro ty, kteří rutinu dodržují, je to ideální varianta. 

Pečuj o svůj dekolt 

Hodně holek zapomíná na krk a dekolt, na kterých se nečistoty usazují nejčastěji a jsou nejvíce opomíjené. V drogerii nalezneš nespočet čistících gelů určených přímo do sprchy. Ty ušetříš čas a muži se na tebe nebudou moci vynadívat. Samozřejmostí je upravené obočí a hezky pěstěné nehty, které by měla mít každá holka. 

Věnuj čas svým vlasům 

I o vlásky je potřeba pečovat, obzvlášť pokud hubneš. Při cvičení se člověk pořádně zapotí a vlasům to dá pořádně zabrat. Každodenní cvičení vyžaduje i každodenní mytí tvých kadeří, proto používej šampóny, co jsou jemné a ideálně bez silikonů. Po umytí si nanes vždy balzám. Vlasy krásně zvláční a nebudou se ti tolik třepit. 

Vynechej lak na nehty 

Pokud jsi zvyklá si lakovat nehty pravidelně, zkus s tím na chvíli přestat. Lak totiž není pro nehtíky příliš zdravý, a tak je čas od času potřeba, nechat si ručky odpočinout. Při cvičení se ti totiž zpotí i kůžičky na nehtech. Pořídit si na ně můžeš speciální olejíček v lékárně či drogerii a pravidelně je vyživovat. Pokud si je přeci jen nezvládneš nelakovat, zvol takový, ve kterém nejsou škodlivé látky. Ten je sice trošku dražší, ale časem uvidíš, jak se tenhle nákup vyplatil. 


Najpredávanejšie spaľovače
v Československu
Bleskové doručenie
do celej Európy
Najružovejšie a najkrajšie balíčky pod slnkom
Nie sme obyčajný e-shop,
sme dievčatá ako ty