Podporujeme Prague Pride

Podporujeme Prague Pride

Prague Pride je často vnímán pouze jako jednodenní průvod LGBT komunity, která vyrazí do ulic v různorodých kostýmech a odvážném líčení. Není tomu ale vůbec tak, a právě proto jsme se i my rozhodly zapojit do této akce a ukázat vám, že je to celotýdenní zábava ZCELA PRO VŠECHNY!




Prague Pride 2019 letos startuje již 4. 8. 2019 a bude se končit 11. 8. 2019. V současné době patří Prague Pride mezi největší kulturní akce v České republice. Festival trvá týden a pravidelně představuje přes stovku veřejných diskusí a debat, sportovních událostí i duchovních setkání. 




My jsme pro vás vybraly zajímavé sportovní aktivity v rámci festivalu, ale také zajímavý  "PRIDE PIKNIK", kde se bude vše točit jenom kolem jídla a dobré hudby. Dorazí hned několik DJů, kteří se postarají o vaší zábavu! 





Co se sportu týče, máte na výběr hned několik událostí:



7. srpna 2019 15:00 se bude na Střeleckém ostrově v centru Prahy Sportovní odpoledne

Čeká vás badminton, volejbal s Alcedem nebo jóga, při které se budete doslova vznášet. Navíc od 16 hodin povídání s americkou fotbalistkou Christinou Burkenroad reprezentující barvy Sparty Praha. 



7. srpna 2019 18:30 se na Strahovských kolejích bude konat Duhový futsalový turnaj
Duhový futsalový turnaj je pro všechny fanoušky a fanynky "kopání si do míče". Složení týmu je pouze na vás, ale musí vás být dostatek! Po vytvoření týmu se registrujte a vyberte si nejvhodnější čas. Vítáni jsou ale i ti, kteří si kopání do míče rozmyslí až v den akce.



Další den 8.8. od 17:00 se bude pro změnu konat Duhový Beach Volejbal


Duhový beach volejbal v Containallu Stromovka pro amatérské hráče a hráčky, kteří si chtějí užít letní skákání v písku a pinkání do míče, ale i ty, kteří jsou na hřišti jako doma. Týmy budou smíšené a fandící publikum je více než vítáno. Containall Stromovka nabídne všem skvělé zázemí. 



Pořadatelé vymysleli opravdu pestrý program pro všechny a rádi mezi sebou přivítají všechny věkové kategorie a lidi jakékoliv orientace. Není to akce jenom pro gaye a lesbičky, jak se často milně domnívá spousta z nás. 
Pořadatelé se čím dál tím více těší rostoucí návštěvnosti heterosexuálů a i rodin s dětmi. 




Rádi bychom tuto akci podpořily a ukázaly, že ani Ladylab není homofóbní firma, a proto po celou dobu trvání akce (od 4. 8. do 11. 8.) máme pro všechny slevu s kódem “PRIDE” na celý nákup na našem e-shopu.
Najpredávanejšie spaľovače
v Československu
Bleskové doručenie
do celej Európy
Najružovejšie a najkrajšie balíčky pod slnkom
Nie sme obyčajný e-shop,
sme dievčatá ako ty