Jak zhubnout lýtka

Jak zhubnout lýtka

Trápí tě velká lýtka a chtěla bys je štíhlejší a pevnější? Připravili jsme si pro tebe článek s tipy, jak zhubnout v oblasti lýtek. Je to vůbec možné? A co pomůže? Máme pro tebe rady, které opravdu fungují.

Jde zhubnout lýtka?

Na úvod musíme říct, že hubnout vyloženě jen z určité partie nelze. Kdyby to šlo, byli bychom všichni dokonale souměrní a hubení. Hubnutí probíhá komplexně z celého těla. A jak to tak většinou bývá, jako naschvál ty nejproblematičtější partie jdou dolů jako poslední.

Každý máme predispozici k něčemu jinému. Někdo má přirozeně lýtka štíhlá, jiní je mají spíše objemnější. Tak či tak, určitě to neznamená, že se s tím nedá nic dělat! Pojď si za svou postavou snů. Je vždycky lepší vydat se na cestu plnou překážek, než mít ze svého těla komplexy.

10 zásad pro úspěšné hubnutí lýtek

1. Pro hubnutí je zásadní kalorický deficit.

2. Hýbej se přirozeně během dne. Nachoď alespoň 10 tisíc kroků, uklízej, nakupuj, pracuj na zahradě, vař… každá aktivita se počítá.

3. Tvá strava by měla být vyvážená a pestrá. Nevynechávej žádnou z makroživin! Důležité jsou jak bílkoviny, tak zdravé tuky a komplexní sacharidy.

4. Zařaď do svého životního stylu trénink alespoň 4krát týdně na 45 minut.

5. Dbej na dostatečný a kvalitní spánek.

6. Neopomíjej regeneraci! I netréninkové dny jsou důležité. Pro lepší regeneraci zařaď BCAA.

7. Nestresuj se zbytečně tím, co ovlivnit nemůžeš. Srovnej si hlavu a ono i to hubnutí bude jednodušší.

Dopomoct si můžeš i doplňky stravy na podporu hubnutí! My ti můžeme doporučit náš nejprodávanější balíček Chci zhubnout, odvodnit a nežrat. Najdeš v něm denní i noční spalovače tuků, přírodní odvodňovač Water Fighter a s chutěmi rychle zatočí Hunger Control.

CHCI ZHUBNOUT


jak zhubnout lýtka


Nejlepší cvik na lýtka

Jaké jsou nejúčinnější cviky na lýtka? Nejlepší je na tuto partii klasický výpon a jeho obměny. Jak udělat správně výpon? Začni tím, že se vzpřímeně postavíš s nohama na šířku ramen. Zvedej paty do co nejvyšší polohy, chvíli v této pozici vydrž a s nádechem jdi zase do základní pozice.

Určitě se vyplatí zařadit tento super efektivní cvik na lýtka do tréninkového plánu. Zaměř se ale i na další partie, ať jsou nožky pěkně souměrné.

Co cvičit, když chci zhubnout lýtka

Vždycky je nejlepší kombinovat kardio cvičení a posilování. Při kardiu spálíš přebytečný tuk a udržíš se v kondici. No a díky cvikům na tvarování postavy budeš nejen hubená, ale také pěkně zpevněná.

Dej si pořádný trénink na nohy a uvidíš, že za takové nožky se v létě v sukni stydět nebudeš. Pokud ti chybí inspirace, co cvičit, staň se členem VIP Programu. Máme pro tebe super cviky na nohy i další partie, nadupané tréninkové plány, a to vše samozřejmě pod vedením nejlepších trenérek z Česka a Slovenska.


nejlepší cviky na lýtka

Nejlepší aktivity na hubnutí lýtek

- Chůze (alespoň 8 – 10 tisíc kroků denně)

- Nordic walking

- Běh po rovině nebo na páse

- Bruslení

- Jízda na kole nebo spinning

- Plavání

- Lyžování nebo běžkování

- Různé styly tance

- Aerobik

- Jóga a pilátes



Právě při těchto aerobních aktivitách krásně zeštíhlíš nožky a vyformuješ svaly, aby působily hubenější. Navíc budeš spalovat kalorie jako o závod a tím pádem i hubnout tuk.

JDU CVIČIT

cvičení na lýtka
Nejprodávanější spalovače
v Československu
Bleskové doručení
do celé Evropy
Nejrůžovější a nejkrásnější balíčky pod sluncem
Nejsme obyčejný e-shop,
jsme holky jako ty