5 tipů, jak se zbavit celulitidy

5 tipů, jak se zbavit celulitidy

Trápí tě pomerančová kůže? Hlavu vzhůru. Celulitidu má až 80 % žen. Není to žádná ostuda. Nicméně chápeme, že to na sebevědomí moc nepřidá… Máme pro tebe proto článek s tipy, jak zredukovat známky pomerančové kůže a jak na účinnou prevenci.

Jak bojovat proti celulitidě?

- Zaměř se na vyváženou a pestrou stravu.

- Přirozeně se hýbej během dne.

- Začni posilovat problematické partie.

- Dodržuj dostatečný pitný režim.

- Doplňuj kolagen formou kolagenových drinků.

- Zajdi si na lymfodrenáže.

- Masíruj si problematické partie i doma sama.

- Použít můžeš různé gely a krémy na masáže.

CHCI SE ZBAVIT CELULITIDY



Jak zmírnit celulitidu

Vyvážená strava je základ

Zdravý životní styl je to nejlepší pro tvé tělo. Jak se říká: Jsme to, co jíme. Pokud se tvůj jídelníček skládá převážně z fast foodu, nezdravých tuků, jednoduchých sacharidů a dalších blbůstek, pak se to odrazí i na tvém vzhledu.

Tvému tělu by nemělo nic chybět! Důležité jsou komplexní sacharidy, zdravé tuky, bílkoviny i vláknina. Stravuj se vyváženě, mysli na pravidelnost ve stravě a uvidíš, že pocítíš změny na svém těle.

Samozřejmě i hubené ženy mají celulitidu, nicméně správnou stravou se dají její projevy zmírnit. A taky nezapomínej, že nejdůležitější je prevence!

Bez pohybu to nepůjde

Pohybové aktivity jsou zdravé a měly by být součástí našich dnů. Nemusíš se mučit v posilovně, pokud tě to nebaví. Můžeš zkusit plavání, jógu, zumbu či cokoliv jiného. My pro tebe máme ve VIP Programu stovky videí, díky kterým zpevníš a zeštíhlíš postavičku!

Zamakej si podle videí na pevné nožky! Je sexy, když máš svaly a netřepe se ti na nich tuk. Ve VIP Programu máme i speciální kategorie s nejlepšími cviky pro pevný zadek a štíhlé nohy. Najdeš tam tréninkové plány, které tě dovedou ke krásné postavě. Tak pojď na to!

celulitida

Dodržuj pitný režim

Na pitný režim se často zapomíná, přitom je velmi důležitý. Když je řeč o hydrataci, máme na mysli samozřejmě čistou vodu.

Zpestři si pitný režim kolagenovým drinkem. Lady Collagen – My Beauty je mořský kolagen nejvyšší kvality. Napomáhá pleti udržovat přirozenou elasticitu a bojovat proti vzniku celulitidy, vrásek a strií. Navíc si na něm i pochutnáš! Vybereš si jahodovou, citrusovou nebo višňovou příchuť?

Masáže proti celulitidě

Proti celulitidě nejlépe fungují lymfodrenážní masáže, které se provádějí speciálním přístrojem nebo ručně. Masáže zlepšují oběh lymfy a tím výrazně redukují projevy celulitidy.

Olejíčky, krémy a další pomocníčci proti celulitidě

Masáž si můžeš ale dělat i doma sama! Pořiď si kosmetický přípravek ve formě krému nebo gelu a masíruj. Masáží se zlepší prokrvení kůže, což bude mít pozitivní vliv na redukci celulitidy.

Pečuj o své tělo s láskou a ono se ti odvděčí. Uvidíš, že si tento zdravý životní styl zamiluješ.

proti celulitidě

Nejprodávanější spalovače
v Československu
Bleskové doručení
do celé Evropy
Nejrůžovější a nejkrásnější balíčky pod sluncem
Nejsme obyčejný e-shop,
jsme holky jako ty