Jaký protein je nejlepší na hubnutí?

Jaký protein je nejlepší na hubnutí?

Jaký je nejlepší protein do diety? Proč se vyplatí ho zařadit do jídelníčku? A s čím vším ti pomůže? Proteinový prášek má spoustu benefitů, které při hubnutí využiješ… Sepsali jsme ti je do tohoto článku, tak si to pojď přečíst.

7 důvodů, proč zařadit protein při hubnutí

1. Tvé tělo potřebuje bílkoviny, komplexní sacharidy a zdravé tuky.

2. Bílkoviny mají vysoký sytící efekt, takže nebudeš mít hlad.

3. Díky tomu, že mají bílkoviny vysokou hodnotu termického efektu potravy, tak spálíš při jejích trávení více kalorií.

4. Zaženeš chutě na sladké. Proteiny Ladylab jsou opravdu vynikající! Na takovou sladkou tečku se budeš po tréninku těšit.

5. Je to super zdravá a rychlá svačinka kdykoliv a kdekoliv.

6. Protein je rychlý zdroj energie po tréninku, když se nestíháš najíst.

7. Proteinový prášek ti pomůže se zpevněním těla a vytvarováním postavičky. Navíc podpoříš regeneraci po náročném tréninku!

CHCI PROTEIN



Protein na hubnutí

Tělo potřebuje výživu

Tělo potřebuje jak komplexní sacharidy, tak zdravé tuky a bílkoviny. Pokud nedokážeš sníst svůj denní doporučený příjem bílkovin ze stravy, pak si můžeš dopomoct proteinem. Proteinový prášek ti rychle a efektivně pomůže přijmout bílkoviny, a ještě si pochutnáš! Zvýšený příjem bílkovin je pro hubnutí žádoucí. Zejména v dietě, kdy chceme hubnout tuk a ne svaly, protein využiješ.

Vysoký sytící efekt

Bílkoviny mají vysoký sytící efekt. Pokud tedy v dietě bojuješ s hladem, pak možná nemáš dostatek bílkovin ve stravě. Každý člověk potřebuje bílkoviny a při jejich nedostatku to určitě pocítíš.

Spálíš více kalorií

Jednou ze složek výdeje energie tvého těla je termický efekt potravy. To znamená, že tvé tělo pálí kalorie na to, aby strávilo stravu. Při trávení bílkovin je tato hodnota nejvyšší oproti dalším makroživinám, proto se určitě vyplatí mít jich v jídelníčku dostatek při hubnutí.

Zaženeš chutě na sladké

Protein zažene chutě na sladké! Super výhodou proteinů je jejich vynikající chuť. My děláme proteiny, které jsou chuťově bezkonkurenční. Zaručujeme ti, že si na nich pochutnáš. Výběr je velký, stačí si vybrat příchuť, která tě nejvíce zaujala. Jeden z našich nejoblíbenějších a nejprodávanějších proteinů je Choco Bueno, ale určitě ti zachutná i klasický vanilkový protein.

Protein by měl být při hubnutí tvůj nejlepší parťák, ne něco, co ti nechutná a musíš se do toho nutit. Zvol si proto příchuť, aby ses na něj po tréninku vždy těšila. To je důležité kritérium při výběru!

nejlepší protein

Super zdravá a rychlá svačinka

Proteinový prášek je skvělá svačinka kdykoliv a kdekoliv. Nestíháš svačit? Nevadí. Umíchej si v shakeru svůj protein a můžeš ho pít na cestě z fitka nebo při práci.

Je to rychlý zdroj energie. Navíc pokud víš, že po cvičení si nemůžeš ihned dopřát velké plnohodnotné jídlo, protein je více než žádoucí! Nenech tělo hladovět. Po cvičení si zasloužíš dát si svou sladkou tečku a doplnit živiny.

Vyživíš své svaly a zlepšíš regeneraci

Samozřejmě jedním z důvodů, proč lidé zařazují protein do jídelníčku, je růst svalů. Nemusíš se bát. Skutečně ti po jedné odměrce proteinu nenarostou svaly jak kulturistovi. Ale chceš krásně pevné tělo? Žádné třepající se špeky? Pak pořádně makej na své postavě a vyživuj své svaly bílkovinami.

Navíc čím více svalů budeš mít, tím více můžeš jíst. Jak se říká: svaly pálí tuky. Zrychlí se ti metabolismus a tvé tělo bude na první pohled krásnější.

Protein pomáhá také s lepší regenerací po náročném tréninku. Abys nebyla další den po cvičení rozsekaná a mohla jsi opět makat na TOP postavičce.

Noční protein do diety

Noční protein Slim Tomorrowje tím nejlepším do diety. Nechoď spát hladová s kručícím bříškem. Hladovění není správná cesta k vysněné postavě. Slim Tomorrow je speciální protein s postupným uvolňováním a vstřebáváním až 8 hodin.

Ty tak můžeš spinkat a tvé tělo nebude strádat. Když budeš mít dostatek výživy, můžeš spalovat tukové zásoby. Navíc chutná jako lahodné kakao, které určitě znáš z dětství. Pokud váháš nad tím, jakého pomocníčka do diety zvolit, pak tohle je č. 1!

Proteiny mají na svém kontě skutečně hodně benefitů. I díky nim můžeš hubnout bez pocitu hladu, dopřávat svému tělu výživu a regeneraci, a ještě si pochutnáš! Vyber si z naší nabídky protein s příchutí, která ti nejvíce zachutná a pomůže ti shazovat kila.

CHCI PROTEIN


jak vybrat protein

Nejprodávanější spalovače
v Československu
Bleskové doručení
do celé Evropy
Nejrůžovější a nejkrásnější balíčky pod sluncem
Nejsme obyčejný e-shop,
jsme holky jako ty