Tipy na dárky pro ženy

Tipy na dárky pro ženy

Chceš obdarovat pod stromečkem svoji mámu nebo tetu, ségru či babičku? Víme, jak jim uděláš radost. Připravili jsme si pro tebe článek plný tipů, co darovat letos na Vánoce.

Produkty pro krásu

Pečuje o sebe ráda tvá maminka? Pak ji zaručeně potěšíš kosmetikou či jinými produkty, které podpoří její přirozenou krásu. Nabízíme například vánoční balíček MY BEAUTY, kde se skrývá mořský kolagen nejvyšší kvality LADY COLLAGEN s příchutí jahůdek, doplněk stravy pro podporu kvality a růstu vlasů MY HAIR a bělicí zubní pasta MY TEETH. Jako dáreček dostaneš navíc balzám na rty a růžový ručník.

V nabídce máme také alternativu Vánoční BEAUTY SET, kde najdeš mořský kolagen s příchutí jahůdek, BEAUTY DETOX pro krásnou a zdravou pleť a bělicí zubní pastu + dárečky navíc.

Co dalšího můžeš mamince koupit?

- Dárkové kosmetické balíčky

- Luxusní parfém

- Oblíbená dekorativní kosmetika

- Pečující kosmetika


nejkrásnější dárek

Zdraví a relax

Co nejcennějšího můžeš darovat? No přece zdraví! Doplňky stravy pro podporu imunity jsou velmi vděčným dárkem.

My pro tebe máme vánoční balíček ZDRAVÍ s doplňky stravy – Vitamín C, Vitamín D, Omega, Flexi + ZDARMA pill box. Balíček ti krásně zabalíme, aby se pod stromečkem nádherně vyjímal.

Kromě doplňků stravy můžeš vsadit na pomůcky pro relax a domácí pohodičku. Co takhle set pro domácí SPA? Takový dáreček by mohl obsahovat:

- Papuče

- Ručník

- Svíčky

- Masážní gely

- Pěnu, sůl či bomby do koupele

Módní doplňky

Dokážeš odhadnout vkus obdarované? Pořiď ji nějaké luxusní a vkusné módní doplňky, jako například:

- Hodinky

- Kabelka

- Šperky

- Pásek

- Peněženka


tipy na vánoční dárky

Poukázky

Chceš mít jistotu, že s dárkem nešlápneš vedle? Daruj poukázku na nákup. I u nás si můžeš koupit dárkový poukaz, za který si obdarovaná může koupit, co je libo.

Zážitkové dárky jsou jedny z nejoblíbenější, proto určitě maminku potěší i poukázka:

- Do wellness

- Na degustaci vína

- Na degustaci jídla

- Na prodloužený víkend

- Do salonu krásy

- Do sauny

Personalizované dárky

Darujte něco, co mámě připomene společné chvíle s vámi. Velmi oblíbené jsou fotoknihy, fotografie v krásných rámečcích nebo fotodárky, jako například hrneček, klíčenka, puzzle, tričko, zástěra, prostírání, nádobí atd…

Vyber fotku, kde jste spolu a zvěčni vás na nějakém předmětu. Máma zaručeně ocení, že sis dala tu práci s nápadem a tvorbou. Navíc tím získáš originální dárek, u kterého budeš vědět, že jí ho nikdo jiný nedá.

Inspirace je všude okolo tebe. Poslouchej, o čem mluví, přemýšlej, co má ráda, co ráda používá a čemu se věnuje ve svém volném čase. A hlavně! Žádný stres, protože Vánoce nejsou o dárkách, ale o chvílích strávených pohromadě.

tipy na dárky

Nejprodávanější spalovače
v Československu
Bleskové doručení
do celé Evropy
Nejrůžovější a nejkrásnější balíčky pod sluncem
Nejsme obyčejný e-shop,
jsme holky jako ty