Tipy na rychlé a zdravé snídaně

Tipy na rychlé a zdravé snídaně

Hektické ráno? Chápeme to, proto jsme pro tebe připravili článek s tipy na snídaně, i když zrovna nestíháš. Neztrácej zbytečně moc času v kuchyni. Můžeš si přispat, zacvičit nebo stihnout obstarat další členy rodiny, a ještě k tomu se královsky a zdravě najíst.

Ideální jídelníček na celý den

Máme pro tebe ke stažení ukázkový jídelníček do diety, pokud nemáš času nazbyt, ale chtěla bys žít zdravě a shodit přebytečná kila. Stáhni si svůj jídelníček, inspiruj se a dosáhni konečně výsledků. Je to snadnější, než si myslíš.

Pro stažení jídelníčku zadej e-mail:

Ovesné, rýžové či pohankové kaše

Kaše je velmi oblíbenou snídaní nejen u fitness nadšenců. Není se čemu divit! Taková kaše obsahuje komplexní sacharidy, které ti dodají energii do práce nebo do školy. Aby kašička byla plnohodnotným jídlem, nezapomeň přidat zdravé tuky v podobně ořechového másla. Ve snídani by neměly chybět ani bílkoviny, můžeš tedy přimíchat proteinový prášek. Naše fitness trenérka Míša Mrázková nedá dopustit na protein Choco bueno. Mňam!

Nemusíš ztrácet čas vařením, naše instantní kaše máš hotové do 5 minut. Jsou výživné a naprosto vynikající. Nejprodávanější probiotická kaše kokos – belgická čokoládaudělá dobře tvému bříšku. Nebo dáš přednost ovesné kaši s banánem a čokoládou či naprosto skvělé rýžové kaši s příchutí jahody a bílé čokolády?

Instantní kaše


Proteinové palačinky nebo lívance

Další rychlou variantou jsou Ladylab pancake – Vanilla. Nemusíš složitě vymýšlet recept na těsto, aby bylo tak akorát a netrhalo se. Vymysleli jsme ho za tebe. Stačí jen rozmíchat směs s mlékem či vodou v shakeru, dát na pánev a je hotovo! Palačinky si můžeš dozdobit oříšky nebo ořechovým máslem. Náš Snickers Lover je přímo dokonale ochutí.

zdravé palačinky


Granola s jogurtem nebo mlékem

Zapečené müsli neboli granola je velmi oblíbenou snídaní. Co může být jednoduššího než si dát granolu s mlékem nebo jogurtem do misky? Za minutu máš super výživnou snídani. Zvolíš granolu s čokoládou, s jablíčky nebo s ořechy? Všechny chutnají božsky. Slaďoučké tak akorát, obsahují spoustu pro tělo prospěšných látek a garantujeme ti, že to bude láska na první křupnutí.

granola


Rychlý a snadný mugcake

Mugcake je malý dortík, který si umícháš v hrníčku, dáš do mikrovlnky a do 5 minut máš hotovo. Můžeš si ho dochutit vším, co máš ráda. My pro tebe máme na blogu recept na rychlý mugcake s proteinem, který rozhodně musíš vyzkoušet!


Obložený chlebík se šunkou a sýrem nebo pomazánkou

Tip naší nutriční terapeutky Janička – dej si na snídani obložený chlebík. Pokud máš ráda slané snídaně, pak tohle je ta nejrychlejší varianta. My ti můžeme doporučit celozrnný nebo žitný chléb, který má své místo ve zdravém racionálním jídelníčku. Doplníš tak komplexní sacharidy a pořádně se nadlábneš. Nezapomeň přidat šunku, sýr a pomazánku, aby ti ve snídani nechyběly bílkoviny a zdravé tuky.

Na blogu pro tebe máme už spoustu receptů na zdravé a chutné pomazánky. Jedna z nejoblíbenějších je sardinková pomazánka, ale za zkoušku stojí také tuňáková pomazánka nebo ředkvičková pomazánka. Pomazánku si připrav den předem a další den máš chutnou snídani nebo svačinu hotovou raz dva!

Pro více tipů nás sleduj na Instagramu (Ladylabgirl) nebo Facebooku (Ladylab.cz). Tvoříme pro tebe recepty, které jsou snadné, rychlé, zdravé a hlavně chutné!

jak-jist

Nejprodávanější spalovače
v Československu
Bleskové doručení
do celé Evropy
Nejrůžovější a nejkrásnější balíčky pod sluncem
Nejsme obyčejný e-shop,
jsme holky jako ty