6 tipů, jak si užít dovolenou a nepřibrat

6 tipů, jak si užít dovolenou a nepřibrat

Chystáš se letos na dovolenou, ale máš strach, co dovolenkový režim udělá s tvou postavou? Žádné obavy, holka! Máme pro tebe 6 tipů, jak si užít letní dovolenou a nepřibrat ani gram tuku. Hlavně si svou zaslouženou dovolenou užij na plné pecky a zbytečně se nestresuj.

Jak nepřibrat na dovolené?

1. Buď aktivní. Sportuj, choď na procházky a vyzkoušej nové letní sporty.

2. Nepřejídej se! Opravdu nemusíš sníst vše, co se ti na švédských stolech nabízí.

3. Jez s rozumem. Přemýšlej nad tím, co do svého těla dáváš. Zaměř se na bílkoviny.

4. Na výlety si ber svačinky, abys celý den nehladověla.

5. Nezapomínej na pitný režim.

6. Dopřej si kvalitní spánek a odpočinek.

CHCI ZDRAVOU SVAČINKU


Hubnutí s Ladylab

1. Buď aktivní i na dovolené

Dovolená nemusí znamenat, že se zavřeš na hotelu na pokoji a celý týden nevylezeš. Naopak! Objevuj nová místa a tím nachodíš desítky kilometrů, jdi si ráno zaběhat a kochej se okolním prostředím, vyblbni se v bazénu, zkus tenisový kurt za hotelem, půjčte si kola nebo koloběžky… Těch způsobů, jak se přirozeně hýbat na dovolené, je spousta. A ani nebudeš mít pocit, že sportuješ, prostě si budeš užívat vše, co ti dovolená nabízí.

2. Zbytečně se nepřejídej

Máš pocit, že potřebuješ sníst vše, co na švédských stolech vidíš? Kočko, jídlo ti nikam neuteče. Dej si od každého jen kousíček, co chceš ochutnat. Pokud se budeš zbytečně přejídat, nejen že to tvé postavičce neprospěje, ale pak se budeš cítit celá nafouklá, zavodněná a unavená. Mysli na to, co do svého těla dáváš. Tvé tělo není popelnice, dej mu pořádně kvalitní a výživný motor.

3. Jez chytře

Zaměř se ve svém jídelníčku na dostatek bílkovin. Bílkoviny tě zasytí, dodají ti energii a ty nebudeš mít tendence se zbytečně přejídat. Pokud víš, že si po večeři budeš chtít dát dezert, uber trošku přílohy. Jdi na to s rozumem. Nic si přehnaně nezakazuj, neomezuj se, ale zároveň se řiď heslem: všeho s mírou.

Hubnutí v létě

4. Vybav se svačinkami

Budete jezdit na túry? Nenech své tělo celý den hladovět, vedlo by to k vlčímu hladu v pozdějších hodinách. Raději buď připravena a měj u sebe svačinku. Doporučit ti můžeme naše proteinové tyčinky LADY SNACK nebo JERKY. Hoď je do kabelky a dej si malou sváčku, když budeš mít hlad.

5. Dodržuj pitný režim

I na výletech nezapomínej s sebou láhev s vodou. Zejména v horkých letních dnech je potřeba hodně pít. Předejdeš tak bolestem hlavy, únavě a nadměrnému zadržování vody v těle. Pozor ale na tekuté kalorie! Pij ideálně čistou vodu třeba s citronem nebo limetkou. My doporučujeme osvěžení v podobě kolagenu nebo BCAA.

6. Odpočiň si

Dovolená je tu pro to, aby sis pořádně odpočinula a načerpala energii do zásoby. Kdy jindy máš jedinečnou šanci se pořádně vyspat, když ne teď? Prospi se ke krásné postavě. Odpočívej, žij okamžikem a svou dovolenou si hlavě užij! Hoď všechny stresy za hlavu a uvidíš, že tvé postavě to jedině pomůže.


MLSEJ ZDRAVĚ NA CESTÁCH


Jak nepřibrat na dovolené

Nejprodávanější spalovače
v Československu
Bleskové doručení
do celé Evropy
Nejrůžovější a nejkrásnější balíčky pod sluncem
Nejsme obyčejný e-shop,
jsme holky jako ty