Cvičení na nohy

Cvičení na nohy

Hledáš cvičení na nohy a zadek, které tě bude bavit? Máme pro tebe výběr nejlepších videí, podle kterých můžeš cvičit z pohodlí domova. Profesionální trenérky ti ukážou správnou techniku cviků a po celý trénink tě budou motivovat. Tohle jsou ty nejlepší cviky pro pevné a štíhlé nohy.

Cviky na nohy a zadek pro začátečníky | 23 minut

Hledáš účinné cvičení na nohy pro začátečníky? Tohle video určitě zvládneš! Během 20 minutek zamakáš nejen na nožky, ale i zadeček. Trenérka Míša ti ukáže správnou techniku cviků. A nebudeš potřebovat ani žádné cvičební pomůcky.

Trénink na nohy s Hankou Kynychovou | 19 minut

Trenérka Hanka Kynychová ví, jak cvičit, abys měla krásně štíhlé a pevné nohy. Tohle video je kombinací kardia pro spalování kalorií a také cviků na zpevnění těla. Budeš potřebovat jen lehčí činky.


Pořádná makačka na nohy a zadeček se závažím | 21 minut

Odmakej si trénink na nohy a zadeček s trenérkou Michalkou. Budeš potřebovat závaží na kotníky a cvičební podložku. Po tomhle cvičení ty svaly pekelně ucítíš, ale výsledky budou stát za to.


Intenzivní trénink na zadek a nohy se Šajnou | 22 minut

Chceš krásně štíhlé a pevné nožky? Tohle cvičení s trenérkou Šajnou je MASAKR! Nebudeš potřebovat žádné speciální cvičební pomůcky, maximálně podložku. I s vlastní vahou těla si pořádně zamakáš.


Zadek a nohy s odporovou gumou | 25 minut

Pokud máš doma odporovou gumičku, pak je tohle cvičení to pravé pro tebe! Trenérka Míša si pro tebe připravila 25minutové video, které je zaměřené na posílení a vytvarování nohou a zadečku. Tohle cvičební video je opravdu makačka!


Pokud chceš znát více účinných cviků na nohy, přidej se do VIP Programu. Profesionální trenérky pro tebe natáčí cvičební videa na všechny problematické partie. Ukážou ti správnou techniku cviků i počet opakování, a navíc pro tebe máme i nadupané výzvy, aby sis udržela motivaci.

Nejprodávanější spalovače
v Československu
Bleskové doručení
do celé Evropy
Nejrůžovější a nejkrásnější balíčky pod sluncem
Nejsme obyčejný e-shop,
jsme holky jako ty